DIYSECUR Nuotolinio Valdymo Elektros Varžtas Užraktas RDA Reader Touch Slaptažodį, Klaviatūra Durų įeigos Kontrolės, Apsaugos Sistemos Komplektas

€65.29

-13%

€75.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rinkinio aušintuvas, kontrolės servo, išmetamųjų dujų kontrolės, Pigūs rinkinio aušintuvas, Aukštos Kokybės kontrolė servo, Kinija kontroliuoti išmetamųjų dujų Tiekėjais.

"PASIDARYK pats" RFID Durų įeigos Kontrolė, Apsaugos Sistema, Pilnas Komplektas, Rinkinys

Access Controller + Elektros Varžtas Lock + Maitinimo Adapteris + Exit Mygtuką + 10 TAPATYBĖS Kortelės/Pulteliais + Nuotolinio Valdymo pultas

Visas Rinkinys Rinkinį ! Nereikia Pirkti Kitus Priedus !!

Kodėl naudoti prieigos kontrolės ?

Access control leidžia jums kontroliuoti, kas turi prieigą prie jūsų pastato. Spynos ir raktai taip pat suteikia jums galimybę apsaugoti savo pastato, bet kai raktai yra pamesta arba pavogta, nepatogumų ir išlaidų, keičia spynas ir pakartotinio išdavimo, raktai gali būti daug. Klavišai gali taip pat būti kopijuojami, sukurti dar daugiau saugumo pavojų.

RDA Prieigos Valdiklis:

Tai NAUJA RFID Reader Prieigos Kontrolės Klaviatūra, kurios gali pagerinti saugumą jūsų namuose ir biure. Jis idealiai tinka Namuose, Biure, Fabrike ir daugelyje kitų sričių!

Maitinimas:

Tai AC110V--240V Maitinimo valdytojas yra transformatorius, kuris teikia tvirtą išėjimo įtampa dėl prieigos valdiklis, užrakinti, ir exit mygtuką.

Elektriniai Varžtų Lock + Durų Apkaba:

Tai Žemos Temperatūros Elektros Varžtas Lock specialios konstrukcijos, aukštos apsaugos programoms. jis yra pagamintas iš patvarios ir didelės medžiagos, kuri padarė mūsų gyvenimą daugiau saugūs. Aukščiausios stiprumo papildomų ramybę ir gerai atrodanti dizainas daro tai lock idealiai tinka beveik bet kurią praėjimo kontrolės sistemą.

125KHz RFID Kortelę/Pulteliais:

Tai yra 10vnt 125KHz RDA Artumo ID kortelę/pulteliais, jie gali dirbti su produktu, kuris yra 125Khz RFID reader".

Exit Mygtuką :

Tai exit mygtuką plačiai naudojami durų įeigos kontrolės sistema.Kai jūs norite eiti, jums tiesiog reikia paspausti šį Exit Mygtuką, tada gali eiti:

Nuotolinio Valdymo Pultas:

Specifikacija:

Jungimo schema:

Kas:

Prekės Pavadinimas DIYSECUR
Modelio Numeris C10
durų spynos elektriniai varžtų užraktas
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 12cm (7.87in x 7.87in x 4.72in)
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai