10vnt/daug PU Ženklelis dėklas Su Ištraukiama Ritės Įrašą Horizontaliai Stiliaus Biuro Verslo Gamyklos Tiekia Nemokamas Pristatymas Papelaria

€8.35

-22%

€10.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ženklelis turėtojas, bagažo ženklelis turėtojas, ženklelis ritės laikiklis, Pigūs ženklelis turėtojas, Aukštos Kokybės ištraukiama ženklelis turėtojas, Kinija ženklelis ritės laikiklį Tiekėjų.

10vnt/daug PU Ženklelis dėklas Su Ištraukiama Pavadinimas Ritės

Laikiklis Apkaba Aukštos Kokybės Mokyklos Buveinė Ligoninės Darbuotojas Naujas Prekes

Kortelės Turėtojas išlaiko savo korteles švari, nepažeistos, unbent, ir jums tinka pakabinti ant jūsų drabužių su Įtraukiamųjų Ritės, kai įvedate savo įmonę, mokykla ir kt. ID ženklelį kortelės turėtojas yra puikus pasirinkimas darbuotojams turėti savo asmens TAPATYBĖS kortelė, darbo kortelės, vardo kortelės, vizitinės kortelės ir kt. Patogi biuro ar parodos naudoti. Žanras: Įtraukiamųjų Ritės Patogiai Laikyti ID, Key ir Mobilųjį telefoną Saugus Stilius: horizontali versija Spalva: Atsitiktinė siųsti Kortelės skyrelio Dangtelis spalva: Atsitiktinė siųsti Medžiaga: aukštos kokybės PU medžiagos, saugias ir sveikas žmogaus organizmui ir aplinkai. Kortelės skyrelio Dydis: 103 X 80mm Ištraukiama nailono virvutės tęsiasi iki 27 colių/68 cm Svoris: 19g Pareigos: Parduotuvės darbuotojai kortelės/ banko kortelės / ID korteles Patarimas: Tai yra 10 vnt/daug. Supakuoti, Įskaitant: 1 partijos Ženklelis Laikiklį (10 vnt/lot)

Tipas ženklelis turėtojas
Modelio Numeris WJ2-31
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 9cm x 9cm x 9cm (3.54in x 3.54in x 3.54in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)

Panašūs produktai