Wtsfwf ping 10vnt/ "PASIDARYK pats" daug Spausdinimo Dalių 3D Tuščią Sublimacijos Belaidės Pelės Šilumos Perdavimo Paspauskite Tuščią Belaidžio ryšio Pelę

€36.87

--306%

€9.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: spausdinti dalys, 3d dalys, 3d spausdinimo dalys, Pigūs spausdinti dalys, Aukštos Kokybės 3d dalys, Kinija 3d spausdinimo dalių Tiekėjų.

Wtsfwf Freeshipping 10vnt/ "PASIDARYK pats" daug Spausdinimo Dalių 3D Tuščią Sublimacijos Belaidės Pelės Šilumos Perdavimo Paspauskite Tuščią Belaidžio ryšio Pelę

"PASIDARYK pats" 3D Tuščią Sublimacijos bevielė Pelė Be Baterijos

Custom Pelės su 3D Sublimacijos Mašina,Temperatūra:180degrees,Laikas:6-8minutes

Mes atsiųsime prekes su atsitiktinių spalvų,pls leiskite mums žinoti, jei jums reikia konkrečių spalvų.ačiū

Vežimą:

Kaip minėjau daug kartų, Kinija paštu, oro paštu (CPAM) yra ne pastovus, aš negaliu pažadėti, kad sklypas, kuris buvo siųsti CPAM bus pristatyti greitai ir laiku. Jei jūsų sklypas dar nebuvo pristatytas, kaip jūs tikėjotės, prašome susisiekti su manimi pirma, nereikia atidaryti ginčą communite su manimi.

jei jūsų sklypas yra skubiai siūlome naudoti commerican išreikšti, pavyzdžiui, " fedex,tnt,dhl,ups.kt.

Mes atsiųsime prekes į rusijos Federacijos su viena ypatinga kinija paštu, oro paštu,greičiau nei įprastai kinija paštu, oro paštu.todėl prekės turėtų būti atvyko per vieną mėnesį.sveiki klientams iš Rusijos.

Sublimacijos žinios

"PASIDARYK pats" nuotraukas jums patinka atvejais,t marškinėliai,puodeliai,lėkštės, kad dėl spausdinimo,jums reikia mūsų šilumos spaudos spausdintuvas mašina realizuoti savo idėją

mes galime tiekti pilnas komplektas sublimacijos produktų ir techninį aptarnavimą.

1.Epson inkjet printer savo vietiniai gyventojai norėdami spausdinti nuotraukas iš(EPSON R230,R270,R290,T50=L801,1390=L1800,1400,1430).pirkti savo vietinių gyventojų.

2.sublimacijos šilumos spaudos spausdintuvas mašina,mes galime tiekti.

3.kaip ir sublimacijos atvejais, spausdinimas,sublimacijos atvejais, metalo liejimo,sublimacijos rašalo,sublimacijos knyga reikia,mes galime pateikti jums.

4.kaip ir puodeliai,lėkštės spausdinimas,sublimacija, puodukų ar plokštės,puodelis ar plokštės gnybtus reikia,mes galime pateikti apkabos, puodeliai ar plokštės gali būti nusipirkau savo gyventojais, nes tai yra lengva pertrauka transportu.už medžiagą,yra stiklo,keramikos ir plastiko.bet kokia medžiaga turi būti 200degrees ar daugiau ir yra sublimacijos sluoksnis.

5.spausdinti nailono arba poliesterio drabužius reikia sublimacijos rašalo ir popieriaus.spauda ant medvilnės drabužius reikia dažų sublimacijos rašalo ir transmax popieriaus.mes galime tiekti.

Payement Būdas:

Mes priimame Alipay pirmenybės,

Jei norite mokėti paypal,pls susisiekti su mumis ir gauti paypal sąskaitą

Vežimą :

Mes atsiųsime jūsų prekes, kaip įmanoma greičiau po jūsų mokėjimą perduoti tikrinimo Kapt.lt metu, darbo dienomis(išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas)

Paprastai mes išsiųsti prekes china post,tai užtruks 2-3weeks ar ilgiau (su brazilija, reikia daugiau dienų)

Mes siūlome jums pasirinkti express jei jums reikia skubiai.

Pardavėjas Rūšies Priminimas Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas. Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai. Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos. Dėkojame už jūsų supratimą.

Pirkėjo Apsaugos:

Mes stengiamės išspręsti visas problemas, su pirkėjo.

Mes bus stebėti, krovinių vežimas, dažnai ir priminti pirkėjui susisiekti vietos paštu arba express gauti prekes kuo greičiau, kai prekės atvyksta vietiniai gyventojai.

Mes taip pat pratęsime pristatymo laikas, kol pirkėjas gauna prekes.

Grąžinimo ir atlyginimo

Prekės (- ių) turi būti grąžinti per 14 dienų nuo gavimo.Mes ne grąžinti, laivybos mokestis grąžinimo, kuris būtų be trūkumų

Visi grįžo laivybos išlaidų nebus pirkėjo atsakomybė

Visi produktai turi būti grąžinamos originalioje pakuotėje, įskaitant visus priedus ir dokumentus, kad vežamos prekės. Grąžina turi būti tinkamai supakuotas, siekiant išvengti žalos tranzito metu. Produkto (- ių) pažeidimo tranzito metu nebus taikoma garantija.

Atsiliepimai:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Prekės Pavadinimas WtSFWf
Tipas Kita
Pakuotės Svoris 0.9kg (1.98lb.)
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)

Panašūs produktai