Ipoboo 4pcs Audinio Durų Apsaugos Kilimėliai Anti-kick Dekoratyvinės Pagalvėlės Volkswagen Tiguan

€54.93

--85%

€29.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: durų apsauga, volkswagen papuošalai, pagalvėlės durų, Pigūs durų apsauga, Aukštos Kokybės volkswagen papuošalai, Kinija trinkelės, durų Tiekėjų.

4pcs Nauja Audinio Durų Apsaugos Kilimėliai Anti Nulio, Dekoratyvinės Pagalvėlės Volkswagen Tiguan, Kai žmonės į ir iš transporto priemonių, Jis bus apsaugotas įbrėžimams ant savo automobilio. Tai nereiškia, apjuodinti ne visi. Jūs galite pakeisti prabangus interjeras labai paprastas būdas.Šis produktas yra Tiksliai mashining produkto. Todėl Ji Puikiai TINKA Medžių.Jūs galite pridėti labai natūraliai.

Mūsų OE kokybės Durų Anti-Kick Pagalvėlės suteiks jūsų automobilį daugiau svarbių custome išvaizda ir pasitenkinimą. Aukščiausio lygio klientų aptarnavimas,ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą. Prašome patikrinti, ar į jūsų automobilį, kad būtų išvengta pirkti blogo produkto, ir, jei reikia padėti, tiesiog susisiekite su mumis. Pakuotės Turinys: 2x Priekiniai Durų Anti Nulio Dekoratyvinis Padėklas 2x Galinių Durų Anti Nulio Dekoratyvinis Padėklas

Savybės: 100% Brand New Lygiai taip pat, kaip paveikslėlyje(1 set, įskaitant 4psc kilimėliai) Aukštos kokybės Poliesterio+ Ugniai Atsparaus Pluošto Lengva įdiegti Ateina su 3M lipni dvipusis juosta Numatytoji spalva yra Juoda, kilimėliai su Juoda linija .Mes turime Juoda su Raudona linija tie sandėlyje,prašome nedvejodami palikti mums žinutę, jei norite, kad juoda kilimėliai su juoda linija.

Yra įvairių modeliu, įvairios šalys,prašome patikrinkite suderinamumą prieš kainos pasiūlymą.Jei negalite patvirtinti, kad,prašome pridėti šiek tiek vaizdą durų,mes stengiamės jums padėti.Ačiū!

Išsamiai:

Pristatymo Būdas:

Mes siūlome USPS first Class oro paštu MUMS Pirkėjams, ETA 7-12 darbo dienas su sekimo numeriu.

Ir kitos šalys " pirkėjas mes naudosime Singapūras Registruotų irmail/EMS ePackage Paštu, ETA 12-17 darbo dienų, visas sekimo numerį, bus internete. Pastaba:Pirkėjas yra atsakingas už mokėjimo vietos Muitų mokesčiai.Mes TIK už kaina + siuntimo išlaidos,be jokių papildomų mokesčių, ir mes negali būti atsakinga už bet kokį muitinės klausimais.Jei turite klausimų apie priskirtus mokesčius,susisiekite su savo vietos postas prieš jums pasiūlymą.

Elemento Tipas Lipdukai
dizainas Spalvos Keitimas
Modelis Kita
Tipas Kitos 3D Lipdukas
Tipo Lipduku Kita
Medžiagos Tipas Nailonas
Prekės Pavadinimas Savanini
Elemento Plotis 1cm
Lipdukas Rodymas Vidaus
Elemento Ilgio 1cm
Prekės Skersmuo 1cm
kategorijos automobilių durų
Modelio Pavadinimas 100001
Pakuotė Ne Supakuoti
Elemento Aukštis 1cm
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 35cm x 25cm x 15cm (13.78in x 9.84in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai