Amopofo MD-NEX/M Adapteris, skirtas Minolta MD Pritvirtinkite Objektyvą prie SonyE Mount Adapteris NEX Makro Fokusavimo Helicoid NEX-3, NEX-5, A5000, A6000

€38.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "sony" mount adapteris, tvirtinimo adapteris, dėmesio helicoid, Pigūs sony tvirtinimo adapteris, Aukštos Kokybės tvirtinimo adapteris, Kinija fokusavimo helicoid Tiekėjų.

Amopofo MD-NEX/M Adapteris, skirtas Minolta MD Pritvirtinkite Objektyvą prie SonyE Mount Adapteris NEX Makro Fokusavimo Helicoid NEX-3, NEX-5, A5000, A6000, A3000 Gamintojas: Amopofo Tai yra 100% brand new ir kokybės garantija. viršaus linija kokybės, deluxe. Pagamintas iš aliuminio (fotoaparato korpusas mount) anoduoto juoda, žalvarį (objektyvo apsodo) chromuotos sidabro. (ne plastikiniai) detali informacija Amopofo objektyvo adapteris leidžia jums prijungti a Minolta MD Mount Objektyvas su Sony E Fotoaparato. Be to, už finansinius prasme, tai leidžia jums naudoti savo mėgstamus objektyvas skirtingų kamerų platformos, objektyvo adapteris yra suprojektuoti, kad tilptų saugiai į objektyvą, tačiau vis tiek gali būti lengvai pašalinti, kai nebereikia. Jį galite įdiegti tarp fotoaparato korpuso ir objektyvo, be jokių įrankių. Ne pakeisti arba mainų originalios dalys nuo objektyvo, nei fotoaparato korpuso. Adapteris Naudojant itin tikslumo CNC staklės, sudėtingos medžiagos, aukšto intensyvumo, gerų veikimo stabilumui naujausias dizaino produktą, objektyvo adapteris sujungti helicoid makro vamzdis. Pagalba ir Makro Fotografavimo su helicoid reguliuoti fokusavimas ir Infinity Fokusavimo. Aprašymas: adapteris yra naujas, viršaus linija kokybės. Pagamintas iš aliuminio (fotoaparato korpusas mount) anoduoto juoda, žalvarį (objektyvo apsodo) chromuotos sidabro. Tai yra labai gerai padaryta (žalvario ir aliuminio) adapteris. Jis palaiko infinity dėmesio. Taip pat palaiko makro fokusavimo koreguojant helicoid žiedas (nuo 22mm iki 35mm). Vinjetės gali atsirasti viso kadro fotoaparatai, ypač DX objektyvas. Specifikacija: Focus: parama begalybės Pratęsti aukštis: 42mm (10mm judėjimo) Su lock pin. Suitale už: Objektyvas: Už Minolta MD Mount Objektyvas Kamera: Sony NEX-5T , NEX-3N, NEX-6, NEX-5R, NEX-F3, NEX-7, NEX-5N, NEX-5C, NEX-C3, NEX-3, NEX-5, A5000, A6000, A3000, A7 A7s A7R A7II A7RII A7SII (Vinjetės gali atsirasti viso kadro fotoaparatai.) Vaizdo kamera: NEX-VG10, NEX-VG20, NEX-VG30, NEX-VG900 Paketą įeina: 1 x Objektyvo Adapteris Laivybos ir siuntinių: Mes išsiūsime į jūsų laivybos adresą. Visi daiktai bus išsiųsti per Kinų Paštu arba Honkongas Po Paketo Paslaugą. tai gali trukti apie 7 - 10 darbo dienas su sekimo numeriu. Kontaktai: Jei yra kokių nors klausimų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis per Kapt.lt.mes atsakysime jums per 24-48 valandas,išskyrus atostogų. Kas Mes esame: · Mes esame manufacurer fotoaparato objektyvo adapteris ,mes kviečiame tiek mažmeninės ir didmeninės prekybos klientų,jei jums reikia didelio kiekio ir kitų modles,prašome nedvejodami susisiekite su mumis norėdami gauti geresnę kainą. Ačiū už jūsų pirkti !mes parodysime jums mūsų geriausias produktų ir paslaugų!!!

Prekės Pavadinimas Amopofo
Suderinamos Prekės "CANON", "Sony", " Minolta
Modelio Numeris MD-NEX/M
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 11cm x 11cm x 9cm (4.33in x 4.33in x 3.54in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai