Missord 2018 Seksualus Pavasario Ir Vasaros Naujų Jumpsuit Gilia V Nereguliarus Rankovės Bodysuit vientisos Spalvos Elegantiškas Moteris Playsuit FT8942

€20.24

-24%

€26.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: elegantiškas playsuit, rankovės bodysuit, naujas jumpsuit, Pigūs elegantiškas playsuit, Aukštos Kokybės rankovės bodysuit, Kinija, naujas jumpsuit Tiekėjų.

Rankinis matavimas.1 - 3CM klaidų, per. Yra normalu.

XS:krūtinė 80 liemuo 66 klubai 82

S:krūtinė 84 liemuo 70 klubai 86

M:krūtinė 88 liemuo 74 klubai 90

L:krūtinė 92 liemuo 78 klubai 94

1.Mano pirkimo apsauga laiko bus daugiau,ką aš galiu padaryti?

jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga,prašome palikti pranešimą.mes galime jums padėti jį pratęsti ,siekiant apsaugoti jūsų užsakymą . 2.Kaip sekti siuntinių ir žinoti, kur yra dabar?

galite kopijuoti savo sekimo numerį įdėti į šį saitą track:www.17track.net/en 3.Mano, kad, kaip išvengti sumokėti muito mokesčių. nemokamas pristatymas mes paprastai paskelbti apie 6-8usd vertė, siekiant išvengti muitinės mokesčių.tačiau kartais dėl įvairių politikos skirtingose šalyse,ji turi būti sumokėta pirkėjo.Ir express pristatymas ,jums reikia palikti pranešimą papasakoti mums, kiek vertės paskelbti sąskaitą pateikdami užsakymą. 1.Kaip man žinoti, kuris dydžiu užsakyti? if you dont žinoti, kurios dydis tinka patys,prašome susisiekti su mumis.praneškite mums jūsų biustas juosmens ir klubų informacijos galime patarimus, dydį, jūs 2.Ar jums tai lašas laivybos ir didmeninės? Taip,lašas kad jūs tiesiog įdėti savo klientų adresą, kai užsakymo pateikimo ir atkreipkite dėmesį, tai yra lašas kad mes galime sekti jį, ir dont palikti bet apie mūsų prekės ženklo informacijos į sklypą.Didmeninė ,mes siūlome nuolaida ir nemokamas express pristatymas . 3.gal galite man atsiųsti prekės nuotraukas be logotipo? Žinoma, Mes galime jums atsiųsti prekės nuotraukas be logotipo, jei norite.jūs galite susisiekti su mumis.

Modelio Tipas Kietas
Apdaila Nėra
Modelio Numeris FT8942
Tipas Playsuits
Prekės Pavadinimas PRALEISTI SKIRTUMAS
Audinio Tipas Broadcloth
Stilius Sexy & Klubas
Tinka Tipas Reguliariai
Dydis XS, S, M, L
Elemento Tipas Jumpsuits & Rompers
Lytis Moteris
Medžiaga Poliesteris
Pakuotės Dydis 11cm x 11cm x 10cm (4.33in x 4.33in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai