110V, 220V, Big Boss Swirlio Automatinė Šaldytų Vaisių Desertas Mašina Vaisiai Ice Cream Maker Mašina Milkshake Mašina Su ES Plug

€35.47

--28%

€27.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ledų mašina, ledų mašina, šaldytų vaisių desertas, Pigūs ledų mašina, Aukštos Kokybės ledų mašina, Kinija šaldytų vaisių desertas Tiekėjų.

Gaminio Matmenys: 10 x 5 x 13.6 cm; 3.5 svarų pristatymo Svoris: 4.4 svarų (Peržiūrėti laivybos normos ir politika), Ne daugiau mesti iš papildomai vaisiai! Ją užšaldyti ir įjunkite jį į sveiką užšaldyti desertas. Big Boss Swirlio daro savo mėgstamą vaisių į minkštą tarnauti užšaldyti desertas sekundžių! Nulupti, supjaustyti ir užšaldyti vaisiai Operacija įgūdžiai: Įdėti vaisių į šaldiklį už daugiau nei 16 valandų, ir tai geriausia, kai vaisiai yra blogai. Įdėti vaisių į mašinos piltuvėlį,ir tada paspauskite jį paspaudus lazdele žemyn.Kai t jis vaisiai ice cream ateiti iš mašinos, naudoti konteinerių sugauti.Geriausia yra naudoti visų rūšių vaisiai,pavyzdžiui,tik pradėti arbūzas, ten bus per daug vandens į ledų.Ir taip pat nėra naudinga forma.Geriausia yra įdėti įvairių vaisių ir oreo, šokolado ar kitų lipni pavardė, keliami formavimo lengviau. Galiausiai, su ledų šaukštu, šaukštu švelniai, su duona, kiaušiniai, vaisiai Koly vamzdis žvejybos, daugiau nei 100 skanus Pro "PASIDARYK pats", ateina ir išeina! [Valymo būdas], mašina turi būti nuvalyti, švelniai išskyrus bateriją ir kitas dalis galima plauti. Negalima naudoti, dėvėti įrankis, pavyzdžiui, plieno kamuolys valyti!

spalva Juoda, Raudona, Balta, Violetinė
Tipas Kita
Modelio Numeris BN-D001
Talpa <500ml
sertifikavimo 3C
Galia (W) 151-200W
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Pakuotės Dydis 23cm x 23cm x 23cm (9.06in x 9.06in x 9.06in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai