Subtilus Markizė Spalvotų Brangakmenių Morganite Raudona Violetinė Granatas Olivīns 925 Sterlingas Sidabro Lašas Tabaluoti Auskarai S5218

€10.56

-38%

€17.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tabaluoti lašas earings, tabaluoti auskarai, lašas tabaluoti auskarai, Pigūs tabaluoti lašas earings, Aukštos Kokybės tabaluoti auskarai, Kinija lašas tabaluoti auskarai Tiekėjų.

Susisiekite Su Mumis :

Jei turite kokių nors klausimų , prašome nedvejodami kreipkitės į mane "žinutė", nes mes gyvename skirtingose laiko zonose, todėl gal man bus grąžinti jums vėliau,bet turi per 24 valandas.

Šiltas Patarimai:

Gerbiami pirkėjas,Jeigu jums laukti pakankamai laiko, bet negali gauti savo produktą, prašome pranešti man, ir man bus malonu jums padėti!

Jei jums nepatinka produktą, kai jūs gavote tai,prašome susisiekti su manimi į pirmąją,ir nereikia pradėti bylą ir paliko blogus atsiliepimus!!!

Pristatymas:

Jis bus tack apie 30-45 dienų adresu, kurį nurodėte palikti Kapt.lt,jūs galite susisiekti su manimi, jei jums nereikia gauti produktą, po šio laiko,ir jaustis laisvai susisiekti su manimi bet kuriuo metu.

Esame dėkingi už jūsų supratimą ir kantrybę!

Apmokėjimas:

Mes priimame Tik kredito kortelės, tokios kaip visa arba Mastercard, prašome už savo sąskaitą, prieš pradėdami atlikti mokėjimą, yra labai saugiau ir greičiau.

Pagrindiniai Akmens Spalva Spalvota
laivybos laikas Vieną Darbo Dienos
Metalų Tipas Paauksuoti
Pagaminimo šalis Hong Kong
Prekės Pavadinimas JŪS CHUANG
Pagrindinis Akmuo Morganite
Atgal Rasti Varžtas Atgal (pradurti)
Elemento Tipas Auskarai
Medžiaga Pusbrangis Akmuo
Formos\modelis Vandens Lašas
Lytis Moteris
Bauda ar Mados Mados
Auskarai Tipas Lašas Auskarai
Modelio Numeris S5218
kokybė AAA+ Kokybė
Stilius Madinga
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.005kg (0.01lb.)
Pakuotės Dydis 13cm x 8cm x 5cm (5.12in x 3.15in x 1.97in)

Panašūs produktai