Naujas Atvykimo Rudenį Moterų Kostiumai Kelnes Juodos Aukšto Juosmens OLIS Kelnės Moteriška Laisvas Ilgas, Platus Kojos Kelnės pantalones mujer

€14.58

-43%

€25.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pantalones mujer, kojų kelnės, ilgai masto, Pigūs pantalones mujer, Aukštos Kokybės kojų kelnės, Kinija ilgai plataus Tiekėjų.

* Pastaba! Pls žr. pirmiau dydis lentelėje prieš jus, kad. Jei jums reikia pagalbos, pls nedvejodami kreipkitės į mus. * Pls leidžia mažai spalvų skirtumas, kurį sukelia fotoaparato ir kompiuterio monitorius. Ačiū! Mokėjimo terminai 1. Mes priimame Alipay čia. 2. Visų didelių kredito kortelėmis minties saugus mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO. aeProduct.getSubject() 3. Jei norite mokėti paypal, pls susisiekti su mumis. Pristatymas būdas: 1. Mes nemokamas pristatymas Kinija Paštu, Oro Paštu, ji turi apie 15-45 darbo dienas, jos priklauso nuo paskirties. Jei jums nereikia gauti sklypą 45 dienų vežimo, pls susisiekti su mumis patikrinti, ir mes išplėsti laiku galite ne pirmą kartą. 2. Jei jums reikia prekių skubiai, mes taip pat pateikti express " paslauga ( DHL / FedEx / Aramex/ EMS) . Jūs turite mokėti siuntimo išlaidas. Kokių klausimų pls susisiekti su mumis. 3. Mūsų kaina neįeina MOKESČIŲ, PVM ir kitų mokesčių, užtikrinti, kad jums mokėti minimalaus mokesčio, mes deklaruoja kaip "dovana", su mažesnės vertės. Paslaugos: 1. Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkinta, prekės, mes priimti deklaracijas ir mainus, per 7 dienas po to, kai gaunate prekę, tačiau jums reikia mokėti grįžti laivybos kaina. 2. Jei prekė yra su trūkumais, pls pasakykite mums iš karto pakeisti arba pataisyti. Jei jo nėra, mes grąžinsime jums mokėjimą. 3. Galite susisiekti trademanager, ar palikti pranešimą dėl Kapt.lt arba rašykite mums.

Priekiniai Stilius Butas
Modelio Numeris kelnes moterys 18060
Ilgis Full Length
Sezonas Pavasarį, Vasarą, Rudenį, Žiemą
Modelio Tipas Kietas
Lytis Office Lady Moterims
Uždaryti Tipas Raišteliu
Tinka Tipas Laisvas
Ziajać Stilius platus kojų kelnės
Prekės Pavadinimas kruynes
Apdaila Kišenės
Audinio Tipas Broadcloth
Dydis S M L XL XXL XXXL 4XL Pieštuku kelnės moterims
Medžiaga Poliesteris,Spandex,Medvilnė
Juosmens Tipas Aukštas
spalva Juoda
Stilius Plonas.Ruožas,Mados,Pieštukų Kelnes,Elastinga
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.46kg (1.01lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

Panašūs produktai