Aktyvios Triukšmo Panaikinimo Ausines Per Ausį, Triukšmo Mažinimo laisvų Rankų įranga Nuimamas Kabelis, Mikrofonas, integruota Ličio Baterija

€52.71

-44%

€95.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aktyvios triukšmo panaikinimo ausinių, aktyvios triukšmo, aktyvios triukšmo panaikinimo, Pigūs aktyvus triukšmo panaikinimo ausinių, Aukštos Kokybės aktyviojo triukšmo, Kinija aktyviai triukšmo panaikinimo Tiekėjų.

Savybės:

Built-in didelio tikslumo atvirkštinių fazių triukšmą, grandinės, 23dB Triukšmo šalinimo funkciją, Veiksmingą izoliuoti 95% foninio triukšmo.

Anti-AC trukdžių, be dabartinio triukšmo.

Mažas Būdingo triukšmo (Beveik nėra).

40mm garsiakalbis su pet Corona diafragma.

3.7 V /250mAh ličio mokamas baterija dirba daugiau nei 40 valandų.

Pilnas draudimas earmuff, klasė odos cortex, vidaus užpildyti su importuojamų Inertinių kempine.

Naudodami įrenginį linijos atskyrimo projekto, kai naudoti kaip triukšmas atšaukimas ausinės, audio kabelis gali būti atjungti, siekiant išvengti kabelis netrukdytų.

Su oro adapteriu.

Komplektą sudaro:

1pc × Ausinių

1pc x Usb įkrovimo kabelis

1pc × Aviakompanija adapteris

1pc x 3,5 mm laidas su mikrofonu

1pc × lagaminas

Pastaba: 100% originalus, siekiant sumažinti transportavimo išlaidas, siekiant padėti pirkėjams išvengti arba sumažinti muitų mokesčius, mes pašalinsime mažmeninės langelyje prieš vežimą.

Apie vežimą: 1, įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą prieš pirkimą, prekės bus išsiųsti Užsiregistruoti adresu. 2, Visi daiktai bus kruopščiai patikrinti prieš išsiunčiant. 3, Laivybos ir Tvarkymo mokestis negrąžinamas visomis aplinkybėmis. 4, Mūsų kainos NĖRA jokių muitų ar mokesčių. Taisyklės ir Sąlygos: 1, išskyrus atvejus, kai prekės yra visiškai sugedęs, mes nesame jokios grąžinamosios išmokos arba mainus, prašome susisiekti su mumis bet ypatingu atveju. 2, Sugedusi prekė turi būti grąžinta ne ilgiau kaip 7 dienas po to, kai gavote prekę ir jums nereikės mokėti jokių laivybos ir tvarkymo mokestį už pakartotinį siuntą. 3, jei trūkstamos dalys, prašome mums apie tai pranešti ne vėliau kaip per 7 dienas, o mes pasirūpinsime, atitinkamų dalių. 4, susisiekite su mumis jei jums nėra elemento gavimas po numatomas grafikas ir mes jį išnagrinės. 5, siekiant gerai suprasti, ką jūs perkate, mes pasirengę atsakyti į visus susijusius klausimus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! Atsiliepimų & Susisiekite su mumis: 1, Mes visada darbo sunku išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo. Todėl jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Mes maloniai prašome jus susisiekti su mumis iš karto, kai turite problemų, arba jei norite suteikti mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis!!! taigi, kad mes galime rinkti savo mintis, kad mūsų paslauga geriau ir geriau, ir pasveikinti jus atgal į mūsų parduotuvę vėl. 2, Kaip atsakingas Pardavėjas, mes stengiamės išspręsti kiekvieną problemą. Prašome susisiekti su mumis prieš jūs ketinate palikti mums NETURAL ar NEIGIAMŲ atsiliepimų. 3, Mes labai vertiname jūsų teigiamų atsiliepimų ir mes operatyviai padaryti tą patį ir jums. 4, Didmenininkas, Mažmenininkas ir platintojas yra sveikintinas. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Jungtys 3.5 mm
Stilius Ekrano užsklandą
Atsparumas 32Ω
Belaidžio Tipas Nėra
Valdymo Mygtukas Taip
Atsparus vandeniui No
Jautrumas 115±2dB
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Baterija Įkrovimo
Paramos Apt-x No
Funkcija Už Mobilųjį Telefoną,Stebėti, Ausinių,Vaizdo Žaidimas,HiFi Ausinės,iPod
Prekės Pavadinimas INSERMORE
baterijos darbo laikas apie 40 valandų
Su Mikrofonu Taip
Vocalism Principas Dinamiškas
Garso Valdymas Taip
Paramos PROGRAMĄ No
Yra bevielis No
komunikacijos Laidiniu
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20-20000Hz
Pakuotė Ne retail box
Linijos Ilgis 1.2 m
Baterijos Talpa 250mAh
Naudoti Mobiliųjų Telefonų, Nešiojamų Media Player, Aviacijos, Kompiuterių
Patekimo į rinką laikas 2017
Modelio Numeris IQ-1
Parama Atminties Kortelės No
Kištuko Tipas Linijos Tipas
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 7cm (9.84in x 7.87in x 2.76in)

Panašūs produktai