Poliruoti grynas natūralus valgomieji rožių milteliai superfine milteliai veido kaukė grynas skaldytų žiedlapių Užkandis žaliavų fondas

€12.36

-14%

€14.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kaukė kaukė, kaukė veido, kaukė veido kaukė, Pigūs kaukė kaukė, Aukštos Kokybės veido kaukė, Kinija kaukė, veido kaukė Tiekėjų.

524442858353.html?spm=0.0.0.0.aq5cSl

Poliruoti grynas natūralus valgomieji rožių milteliai superfine milteliai veido kaukė grynas skaldytų žiedlapių Užkandis žaliavų fondas N. W:300g

Naudojimo būdas:

Išoriniam naudojimui: drėkina, balina, sutraukti poras, ramina odą, anti-alergija, odos atjauninimo poveikį. Žodžiu: vieną dieną, 5-10 G. Gali maitina kepenų ir skrandžio, kraujo, sočiai mėnesinės.

[rožė]: Rožių milteliai (žodžiu), Rožių milteliai yra įvairių kolageno ir veikliųjų medžiagų, andprevent iki skrandžio, poveikį, skatinti apyvartą Qi ir kraujo, aušinimo kraujo, grožio, todėl yra padėti pagerinti vaidmenį, sausos odos. Rožių milteliai virškinimą ir sumažinti poveikį riebalų, taigi prarasti svorį, geriausia gerti po valgio. Pridėti cukraus arba medaus, arba maišyti į jums patinka, bet kokios rūšies arbatos alaus, aromatinių ir malonus, Qi ir kraujo, Shugan sprendimas depresija, lipidų nuleidimo mityba, odos grožio ir pan. Ypač dėl moterų menstruacijų skausmas, nereguliarios menstruacijos turi magišką poveikį.

1, kepenų, skrandžio. Rose organizuotas vaidmenį kepenų ir skrandžio.

2, palengvinti nuotaiką, malšina depresiją. Dėl savo kvepalų ir elegantiškas skonis.

3, grožio. Dažnai gerti galima pašalinti, tamsiai dėmės ant odos, padaro odą, balina natūraliai.

4, tiaojinghuoxue. Ypač tinka moterų fiziologija prieš geriant. Rausvos rožės gali ne tik suteikti moterims labiausiai dėmesingas priežiūrą, reguliuoti sekrecijos sutrikimai, ir reguliuoti qi ir kraujo, pašalinti nuovargį, * * nugaros, ant žaizdos gijimas yra labai veiksminga. Rose yra labai gerus vaistus ir valgomus maisto produktus, ypač menstruacijų, susiduria su liūdna nuotaika, ir net atleisti dismenorėja simptomai. Rožių milteliai (išorės) Rožė yra labai smulkūs milteliai, visiškai neveikia kameros sienos, moduliavimo kaukė, maistinių medžiagų gali būti greitai absorbuojamas į odą. Rausva rožė yra grynas gamtos grožio produktus, drėkina, balina, sterilizacija, anti-uždegiminių, ramina odą, anti alerginis, atgaivinti odos atjauninimo vaidmenį. Kad oda stangri ir elastinga atkūrimo, jokio atsipalaidavimo, sutraukti poras, atkurti odos Bailitouhong sveiko blizgesio.

[effect]: atkuria odos elastingumą, jokio atsipalaidavimo, sutraukti poras, atkurti odos Bailitouhong sveiko blizgesio. Puikus įsiskverbimo, subalansuoti odos pH vertė, pridedant odos drėgmės ir maistingųjų medžiagų, maitina ir drėkina odą, taip, kad būtų pasiekti balinimas, raukšlių, anti-uždegiminių poveikį, suteikia odai šviežią ir minkšta ir elastinga. Be to, siekiant padidinti aromato rožių, ji buvo dažnai naudojamas kaip medžiaga valymo ir odos balzamas. Rose esmė milteliai-naudoti rožių žiedlapiai su nanotechnologijomis po to, kai naujasis produktas yra perdirbtas į. Gali būti plačiai naudojamas farmacijos, chemijos, kosmetikos (kaukė, drėkina, smilkalų milteliai), pagrindinių žaliavų gėrimų, maisto ir kitų pramonės šakų, nes jį išlaikyti originalūs vainiklapiai, kolageno, bauda, albuminas, ir žiedlapių Hu hesperidinmetilchalkonas, antocianinai. Galo rūgšties, morkos elementai ir eterinis aliejus, aukštos aromatinių medžiagų. Šis produktas yra šiltas, kepenys ir blužnis, veiksmingumo kepenų qi, kraujo stazė ir skatinti kraujo apyvartą, reguliuojantys hormonai. Rožių milteliai, arbata gali būti grožio, grožis, Jieyu, sanmen. 100% grynos natūralios, noble kokybės. Nepakartojamo grožio, grožis, ir veiksmingumo Jieyu sanmen. Jei burnos tuo pačiu metu, dėl grožio veido ar kūno, rose esmė žmones daro yuti rausvas blizgesys, turtingas ir gėlių, skirtas kilnus požiūris į miesto baltos apykaklės darbuotojų high-end grožio ir sveikatos priežiūros produktų. Šis produktas gali būti tiesiogiai siejamos su kitų maistinių medžiagų, į kapsulės, tabletės ir kitos sveikatos maisto. Taip pat gali tai padaryti ir natūralaus skonio maisto produktų gamybos.

Reikalauti, atsižvelgiant rausva rožė 15 gramų mirkyti vandenyje gerti, Qi gali prisijungti prie zizifų 3 - 5 gabalus, ar Amerikos ženšenis 9 gramų; inkstų prisijungti gudobelė 15 gramų. Vesicle rožių milteliai, gali pagal asmeninį skonį, perdavė cukraus arba medaus, siekiant sumažinti atšiaurių rožių milteliai, siekiant padidinti jų veiksmingumą.

Dalykai, kuriems reikia dėmesio:Rožių milteliai yra geriausiai gerti su arbata burbulas. Nes yra daug tanino rūgštis arbatos turės įtakos veiksmingumui Shugan Jieyu milteliai rose. Be to, dėl rožės kraujo išsimėtę dumblo yra stiprus, menstruacijų per daug žmonių, per menstruacijų laikotarpį yra geriausias ne gerti vaistus; džiovinti rožių milteliai, sumaišyti su medumi ir yra vaistas, gydant stomatitą ir periodonto ligų.

Užtikrinti, kad produktai, visiškai be jokių priedų, pridėti pigmentas, tirpinant agentas išlaikyti pradinę spalvą

[vidaus]: 10 g miltelius su verdančiu vandeniu, rožių 100 gramų, pridėti 50 g rudojo cukraus, siekiant sumažinti dismenorėja, padidinti gydomasis poveikis estrogenų. Kaip vartojate ilgą laiką, gali būti įdėti į šaldytuvą, 1 šaukštelis kiekvieną dieną - 2. Ilgalaikio naudojimo geresnis efektas.

[]: rožių kaukė kaukė: rožių milteliai 10 g iki 20 g, sumaišyti su kitų veido kaukė, taikomos veido, 20 minučių, po to nuplaukite šiltu vandeniu. (drėkina, balina, ramina odą, anti-alergija, odos atjauninimo poveikį.)

[natūralus] blush: (tiesioginis rožių milteliai šepetėliu du skruosto)

Elemento Tipas Petnešos & Palaiko
Ingredientai Valgyti džiovintų rožių žiedlapių
Laikymo Būdą Sandarūs, drėgmei atsparus
Kokybės Garantijos Laikotarpis 1 metai
Pakuotės Svoris 0.33kg (0.73lb.)
Įrenginio Tipas daug (300 vienetų/lot)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

Panašūs produktai