12.7 mm 1/2" Si3n4 Keraminiai Rutuliai Silicio Nitrido Kamuolius Naudojamas Guolis/siurblys/linijinis Slankiklį/valvs Kamuolius G5

€42.61

-7%

€46.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kamuolys silicio, kamuolys kamuolys, kamuolys 1, Pigūs kamuolys silicio, Aukštos Kokybės kamuolys kamuolys, Kinija kamuolys 1 Tiekėjai.

pradėti

pabaiga

100vnt 2,5 mm SI3N4 keraminiai rutuliai Silicio Nitrido kamuolius, guolis/siurblys/linijinis slankiklį/valvs/bike varantys G5

SI3N4 keraminiai rutuliai Silicio Nitrido kamuolius naudojamas guolis/siurblys/linijinis slankiklį/valvs kamuoliai

Laukiame jūsų inqry.

Turime ir kitų dydį, taip pat, bet reikia,nedvejodami susisiekite su mumis!

Silicio dioksidas (SI3N4) keramikos kamuolys

Privalumai silicio nitrido keramikos kamuolys:

1. Didelis kietumas. Pagal vikerso kietumo normalus Gcr15 guolių plieno yra 800HV, o cirkonio keramikos kamuolys turi kietumo daugiau nei 1700HV.

2. Didelis atsparumas dėvėjimuisi. Pavyzdžiui, proceso perdirbimo produktai mūsų bendrovė, paprastojo plieno kamuolys frezavimo (likusi viena milimetro) trunka apie dvi-keturias valandas, o perdirbimo silicio nitrido gali būti ne mažiau kaip 150 iki 200 valandų.

3. Atsparumas korozijai. Stabilumo keraminės medžiagos yra geriausi, ypač silicio nitrido kamuolius, beveik nereaguoja su bet kokia medžiaga, plačiai naudojama naftos, chemijos, maisto ir t.t. reikia susisiekti su stiprus stiprus oxidant ir reduktorius pramonei.

4. Aukštos temperatūros poveikiui. Keramikos kamuolys aglomeracijos proceso eiti per tūkstančius laipsnių aukštos temperatūros ir slėgio, vidaus molekulinė struktūra yra labai stabilus, susitarimas yra labai kompaktiškas, todėl šiluminio plėtimosi koeficientas yra mažas, temperatūros pokyčiai, struktūra ir dydis beveik neturi jokios įtakos. Darbo temperatūra keraminiai rutuliai gali pasiekti 1200 laipsnių Celsijaus arba didesnis, ir žemai temperatūrai, turi mažai įtakos juos, todėl yra plačiai naudojami erdvėje.

5. Šviesos svorio. Keraminiai rutuliukai, sveria tik 50-60 proc. vidutinio plieno rutuliniai ir perspektyvus srityje guoliai ir kosmoso.

6. Savarankiškai tepumas. Keramikos kamuolys pati turi gerą savarankiškai tepimo priemonės, veiklos rezultatus ir aukštą apdirbimo tikslumą. Jis gali pasiekti G5, G10, keramikos kamuolys dilimui ir stabilios struktūros, nėra lengvai deformuojasi, todėl jis gali būti perdirbtas ir pritaikytas daug specialių pramonės šakose.

7. Izoliacija. Keramika pasižymi gera izoliacija poveikį.

Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Prekės Pavadinimas AXK
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Paviršiaus Šiurkštumo Ra 0.8
Sukimo Momentas Talpa 1
Modelio Numeris Kaip disciption
Medžiaga Si3N4
Struktūra ekscentriškas
Dangos /
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

Panašūs produktai