360 laipsnių Besisukantis Universalus Mini Trikojo Kamuolį Galva Prijungti Su Quick Release Plokštė&1/4 varžtas Fotoaparato Trikojo Monopodzie stendas

€19.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kamuolys galvos kalno, 360 laipsnių, kamuolį galva, Pigūs kamuolys galvos kalno, Aukštos Kokybės 360 laipsnių, Kinija kamuolį galva Tiekėjų.

Mes priimame didmeninius užsakymus. Prašome susisiekti su mumis citata, jei jūs perkate įvairių daiktų ar turite kokių nors qeustions apie prodcuts. 360 laipsnių Besisukantis Universalus Mini Trikojo Kamuolį Galva Prijungti Su Quick Release Plokštė&1/4 varžtas Fotoaparato Trikojo Monopodzie stovėti Produkto Aprašymas 1.Naudoti aviacijos didelio stiprio aliuminio kalti. Atsparus įbrėžimams, anodavimas paviršiaus. 2.Naudojant specialią technologiją iš tuščiavidurės sferos,apvalumas tolerancijos 0.01.Užtikrinti stabilią paramą carema. 3.Dvigubo užrakto rankenėlę, dizainas,daugiau funkcijų ir lanksčiai veikti. 4.Rūsyje su 360 rotacijos apimties padėti panorama sujungimas. 5.Tarptautinės gerenal roshot,taikomos bendrosios rinkos. Mūsų Paslaugos Mėginio paslauga, prašome paprašyti daugiau informacijos OEM paslauga, prašome prašyti daugiau informacijos, aptarnavimas Po pardavimo , prašome paprašyti daugiau informacijos Apie MUS 1) Alibaba patikrintas aukso tiekėjo. 2) Kinija top brand fotografijos įrangos tiekėjas. 3) 5 metų patirtį fotografijos pramonės, nuo 2011 m. 4) Savo liejimo įrankiai ir savarankiškai, novatoriškas dizainas. 5) Stiprus R&D komanda. 6) Nuosavų prekinių ženklų, TOTUI, BEXIN, PROCOLOR. 7) Visi produktai yra RoHs& CE reikalavimus. 8) Eksportuoti į Europos, Šiaurės Amerikos, Pietų Amerikos, Okeanijos, Azijos, Vidurio rytų ir pan. 9) ODM&OEM teikiamos paslaugos. 10) Geras po pardavimo teikiamos paslaugos. mokėjimo Prieš placeing jūsų užsakymą, prašome patvirtinkite, kainodaros ir kiti duomenys tiekėjo. Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant. garantija, Jei prekės yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės. Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti. Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, galėtume atsiųsti jums naują pakeitimas nemokamai, arba siūlo visą kompensaciją po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Jei prekė yra su defektais, 12 mėnesių, taip pat galėtume pasiūlyti jums pakeitimo paslauga, bet jūs turite mokėti už papildomas transportavimo išlaidas. atsiliepimų Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą. Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

spalva Juoda
Modelio Numeris V30
Medžiaga Aliuminio lydinys
Dizainas
Prekės Pavadinimas BEXIN
Gamybos Procesas kalimo anodavimas
Pakuotė Taip
Svoris (g)
Bazinė varžtas UNC 3/8"
max apkrova(g) 5000
Kamuolį galva dia(mm) 30
Aukštis(mm) 88
Pakuotės Dydis 15cm x 12cm x 10cm (5.91in x 4.72in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai