Šilko Suknelė/ Natūralaus Šilko Krepo/M. Vasaros Naują Stilių Desigual Bohemijos Paplūdimio Suknelė Gėlių Vasaros Suknelės

€22.30

-15%

€26.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šilko suknelė, gėlių vasaros suknelė, paplūdimio suknelė, Pigūs šilko suknelė, Aukštos Kokybės gėlių, vasaros suknelė, Kinija paplūdimio suknelė Tiekėjų.

KARŠTO REKOMENDACIJA PRODUKTO INFORMACIJA Prekės Pavadinimas: Šilko Suknelė Str.Nr.: DR-15303 Medžiaga: 100% Natūralaus Šilko Krepo De Chine Dydis: Vienas Dydis Neto Svoris: 100g Hemming Metodas: Siuvimo Mašina Orai: Pavasario, Vasaros, Rudens, Žiemos Storis Lygis: Plono Plono Normalaus Storio Papildomų Elastingumą Lygis: Žemas Nedideli Normal High Papildomo Minkštumo Lygis: Ultrasoft Minkštas Normalus Sunku Ekstra KAIP ŠILKO SUKURTA? Mulberry Šilkaverpius Šilkaverpių Verpimo Šilko Kokonų kilimo Kokonus, Šilko Verpimo Šilko Audimo Šilko Audiniai, KAS YRA PRIVALUMAS, ŠILKO? Techninės PRIEŽIŪROS Patarimas 1 - Prašome rankų plovimo ir sausa, dėl to šešėlyje prieš naudojant. Patarimas 2 - Naudojant neutralų skalbiklį vietoj paprasto muilo,nėra energingai patrinti, arba naudokite plaukų šepetėliu,nuplaukite švariu išvengti dėmės arba randai. Patarimas 3 - Vengti kontakto nelygaus paviršiaus,ir sulankstyti saugojimo vietoje kabo. Patarimas 4 - Vengti purkšti kvepalų tiesiai į šilko audinio. PRODUKTO PARODYTI Dydis Nemokama Dydis (M~XL) Medžiaga 100% Šilko-Apykaklės Plotis (cm) B-Pečių Plotis (cm) C-Biustas Linija (cm) 90 D-Hip-Line (cm)

105 E-Ilgis (cm) 74

Pastaba:

1 - Dėl fizinio matavimo,ten bus tolerancijos 1-3cm,ačiū už supratimą! PRODUKTO DETALĖS KLAUSIMAS IR ATSAKYMAS

Q1: Yra šilko audinys pagamintas iš 100% mulberry šilkas?

R: Taip,mes garantuojame šilko audiniai ir šalikai mes gaminami yra pagamintas iš 100% aukštos kokybės šilkmedžio šilkas.

Q2: Kaip maitain šilko gaminių?

R: Prašome sekti mūsų "PRIEŽIŪRA" 4 žingsniai, kaip nurodyta aukščiau. PREKYBOS PATARIMAI APIE PRODUKTĄ FOTO Visos prekės yra fotografuojami reali.Dėl aplinkos,asmeninio pripažinimo spalvų ir stebėti kompiuterio,gali būti, kad šiek tiek spalvų skirtumas.Jūsų supratimą apie tai bus labai dėkingi,mes padarysime viską, kad fotografuoti pakankamai arti, kad realių spalvų. APIE PAKUOTĖS Svarsto ilgai pristatymą ir didelis siuntimo išlaidų, mes negali pasiūlyti mažmeninės lauke,bet kiekvieno supakuotas maišelis. APIE PRISTATYMO numatytasis laivybos logistikos yra Kinija Paštu, Oro Paštu, visiems nemokamas pristatymas produktus,laivybos laikas yra 15-35 dienas.Jei jums reikia gaudyti anksti kartą,galite pasirinkti, EMS,DHL,TNT,UPS,t.t., bet laivybos išlaidos bus jūsų sąskaita. APIE PATVIRTINIMĄ IR KOMENTUOTI

Kai gaunate prekes,prašome pirma patikrinti, ar tai supakuota neapgadinta.Jei kokių nors problemų,prašome siųsti nuotrauką į mus,mes atitinkamai pertvarkyti.

Jei jūs patenkinti mūsų paslaugų ir produktų,prašome patvirtinti, kad gauna į savo anksčiau patogumo,ir mums'Excellent'(). Mes labai vertiname jūsų patvirtinamuosius! APIE AFTERSALE PASLAUGOS

Jums bus gauti visą grąžinamąją išmoką, jei užsakymo neturi atvyksta per pristatymo laikas pažadėjo mums.

Jūs taip pat galite gauti visa grąžinamoji išmoka, jeigu produktas yra gerokai skiriasi nuo aprašymas,arba galite pasirinkti dalinio grąžinimo ir išlaikyti produkto. APIE LINGLONG IMPORT & EXPORT CO.,LTD

Esame profesionalus gamintojas ant šilko daugiau nei 10 metų.Mes išlieka gaminti 100% aukštos kokybės šilko.Nes šilkas yra brangiausia dovana iš gamtos,kuris yra patogus,kvėpuojantis,ultra-minkštas, kaip antra oda,specialus kietas vasarą ir šiltas žiemą.Mes reikalaujame, gaminti natūralaus šilko gaminius,tai kodėl mes sukurti aukštą reputaciją šioje srityje ir mes tikime, kad mūsų šilko gaminiai yra pats geriausias pasirinkimas jums!

Mes gamykloje,todėl mes turime dideles atsargas availabe užtikrinti siunta per 24 valandas po užsakymo.Su mūsų prefessional paslaugų,mes sukurti ilgą laiką ir malonų bendradarbiavimą su Didmenininkai ir Mažmenininkai iš viso pasaulio.

Mes priimame OEM kad,individualų modelį, kad,mes turime griežtą kokybės kontrolę, siekiant užtikrinti geriausios kokybės.Jei jums iškilo kokių nors susiję,prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl išsamesnės informacijos.

Mūsų tikslas yra sukurti šviesią ateitį pagal Win-Win bendradarbiavimo bazę.Taigi,mes nuoširdžiai kviečiame jus prisijungti prie mūsų!

Medžiaga Šilko
Spalva Stiliaus Natūralios Spalvos
Siluetas Trimitas / Mermaid
Audinio Tipas Popelinowy
Modelio Tipas Spausdinti
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Apdaila Puoštas
spalva Gėlių spausdinti
Stilius Bohemijos
Talėja Natūralus
Lytis Moteris
Rankovės Ilgis(cm) Pusė
Modelio Numeris DR-15303
Iškirpte O-Kaklo
Dydis One Size
Sezonas Vasaros
Rankovės Stilius Drugelis Rankovės
Pakuotės Dydis 35cm x 25cm x 1cm (13.78in x 9.84in x 0.39in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)

Panašūs produktai