Chenkai 10vnt BPA Free Silikono Sun Flower Teether Karoliukai "PASIDARYK pats" Baby Shower " Brendimo Karoliai Montessori Jutimo Žaislas Priedai

€10.19

-9%

€11.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Karoliukai, Pigūs Karoliukai, Chenkai 10vnt BPA Free Silikono Sun Flower Teether Karoliukai "PASIDARYK pats" Baby Shower " Brendimo Karoliai Montessori Jutimo Žaislas Priedai.

Kiekis: 10vnt / daug

pls palikti pranešimą su spalvų jums reikia, kai vieta užsakymą

jei ne, bus maišyti atsitiktinai, ačiū

Dydis: 40*40mm / 1.575" * 1.575"

Skylės: Φ2.5mm

Pristatymas: DHL, " Fedex, TNT, UPS: 3-7days atvykti, Kinija Paštu: 2-8 savaičių atvykti

jei norite kitą pristatymo būdas, pls spustelėkite siuntimo mygtuką, įrašą pakeisti.

Mokesčių: siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą tax free / mažiau importuojant, mes pripažins, kad jis su mažesnės vertės. Šis mažesnę kainą, neturi nieko bendro su visa kaina, kurią sumokėjo.

Apmokėjimas: Kreditine Kortele, Banko pavedimu, Western Union", jei norite, bet kitų mokėjimo terminai, pls susisiekti su mumis prieš mokėti, ačiū.

Grąžinimo Politika: Jei yra keletas žalą pristatymo metu, pls susisiekti su mumis artimiausiu metu elektroniniu paštu su nuotraukomis, pažeistas produkto, mes ją išspręsti per grąžinamosios išmokos ir (arba pakeisti jums laiku, tvarkymas gali būti daroma tik 3 darbo dienas po to, kai gaunate prekes.

Atsiliepimų Vertinama: Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums, Pls patvirtina, kad gavo, kai gausite paketą, susisiekite su mumis prieš bet jūsų negotive komentarus, mes pasistengsime atsakyti jums 24h ir stengiamės išsiaiškinti, geras sprendimas. mes tikimės, kad jūs esate laimingas su savo produktus ir paslaugas, labai jums ačiū iš anksto.

Prekės Pavadinimas chengkai
Prekės Forma Šešiakampis
Prekės Svoris 4g/pc
Medžiaga Silikono
Modelio Numeris SP1057
Bauda ar Mados Mados
Elemento Tipas Karoliukai
Išorinis Skersmuo 17mm
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.06kg (0.13lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 15cm (3.94in x 3.94in x 5.91in)

Panašūs produktai