Emocijų Mama Naujagimiui Drabužių Nustatyti Prekės ženklo Kūdikis Berniukas/Mergaitė Drabužių Nustatyti Naują Gimęs Kūdikis Drabužiai, apatinis trikotažas Medvilnės 22PCS/set

€25.11

-19%

€31.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: naujagimio drabužėlių komplektas, kūdikių drabužių rinkinys, prekės kūdikių drabužių rinkiniai, Pigūs naujagimio drabužėlių komplektas, Aukštos Kokybės kūdikių drabužių rinkinys, Kinija gamintojas kūdikių drabužiai nustatomi Tiekėjų.

Aprašymas: Didmeninė naujagimiui mergaičių drabužių medvilnės 22pieces 0-6months kūdikiams baby girl berniukų drabužiai nustatyti kūdikių dovanų rinkinys be dėžutės

Super kokybės, šie rinkiniai yra plonesnis audinys, tinka vasaros sezonui.

Sveiki Didmeninė tvarka.

Pls. reikia pažymėti, kad kaina nėra įskaitant ir dovanų dėžutę, jei jums reikia dovanų dėžutė, papildomas krovinių vežimo savikaina USD10 reikia.

Laivas data: Per 24 valandos po to, kad yra patvirtinta.

Apmokėjimas: Paypal, ARBA T/T. Pristatymas: 1).Prekės bus paprastai būti išsiųstos per 3 darbo dienas, gavęs jūsų mokėjimą. 2).Paprastai užsakymai bus išsiųsti tik EMS arba DHL ar UPS,pls. mus informuoti iš anksto, jei jums reikia kitų laivybos kelią. 3).Stebėjimo nr. bus parašyta svetainėje savo stebėjimo po išsiųsdama,pls. leisti 5-7 darbo dienas, jūsų laivybos UPS arba DHL,7-10 darbo dienų EMS pristatymas. 4).Pirkėjai yra atsakinga už importo muitai ir vietos mokesčių savo šalyje, jei tokių yra. 5).Prašome įsitikinkite, kad Laivas-spręsti jums nurodo kitaip jūsų užsakymas yra teisinga. Grąžinimo Politika: 1).Mes teikiame 30 dienų garantija šiam straipsniui,bet mes nebus priimti grąžinti visus elementus, dėl žalos atlyginimo po naudojimo arba sugadintas factitiously. 2).Pls. susisiekti su mumis el. paštu ir aprašyti žalą kartu su nuotraukomis. Pls. atsakyti per 2 dienas nuo tavo gavimo dienos, jeigu tokių pažeidimų. 3).Pls. leisti šiek tiek spalvų skirtumas dėl skirtingų kameros ar šviesos aplinka. 4).Mes jums pradėti savo pranešime per 2 dienas nuo gavimo.Grąžinamoji išmoka yra daroma tik jei pakeitimo nėra. Atsiliepimų: 1).Jūsų patenkinamas yra mūsų persuit.Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 2).Pls. prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, kai jūs esate patenkintas savo pirkiniu. 3).Pls. nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate nepatenkinti savo gaminius,mes jums išspręsti visas problemas su jumis.

Elemento Tipas Rinkiniai
Medžiagos Sudėtis 100% Medvilnės
Rankovės Stilius Reguliariai
Prekės Pavadinimas Emocijų Mama
Departamentas Pavadinimas Kūdikių
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Lytis Unisex
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Modelio Tipas Laiškas
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Žemyn & Parkas
Medžiaga Medvilnės
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Stilius Mados
Audinio Tipas Eglute
Apykaklės O-Kaklo
Modelio Numeris BB-92880
Vaikas MUS Dydis Naujagimis
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.8kg (1.76lb.)

Panašūs produktai