ASHIQI Naujas Realus fizinis baltos spalvos Gėlavandenių perlų žiedai , Nekilnojamojo 925 Sterlingas Sidabro papuošalai moterims, dovana

€11.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žiedas žiedas, žiedas 925, žiedas moterims 925, Pigūs žiedas žiedas, Aukštos Kokybės žiedas 925, Kinija žiedas moterims 925 Tiekėjų.

Perlų Dydis: 7.5-8MM Paviršiaus: Ne Trūkumas Elemento Tipas: Perlas Žiedas Metalo Tipas:Auksą, padengtą Rūšies Pearl: Gėlavandenių Perlų Forma: Semiround kilmės Šalis: Kinija Spalva: perple balta rausva Žiedo dydis: Reguliuojamas Įpakavimas: Žiedas dėžutę

Produktų nuotraukos

Apie Laivybos:

IŠSIUNTIMO LAIKAS:

Mes jums išsiųsti savo užsakymų per 1-5 darbo dienas po to, kai gausime patvirtinimą, kad jūsų mokėjimo iš Kapt.lt. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje. Importo mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą.Jei jūs neturite jokių specialių prašymą, pripažinti vertę, sąskaitą-faktūrą mes jums parašyti, mažesnė kaina. Per Kinijos valstybines šventes, mes galime pratęsti laivybos laikas konkrečiai.

PRISTATYMAS METODAS:

Mes paprastai teikia nemokamas siuntimas per Hongkong Post Oro Paštas /Kinija Paštu, Oro Paštu, ir Epacket, kuris paprastai trunka 45-60/20-25 darbo dienų ir pristatymas. Pristatymas per EMS, DHL,UPS ar FEDEX yra taip pat prieinama, jei norite mokėti papildomo mokesčio arba savo užsakymą pasiekti daug.

Hongkong Post Oro Pašto ir KINIJA PAŠTU, ORO PAŠTU:

Pristatymo laikas šių dviejų laivybos metodai paprastai yra žymiai ilgiau nei kiti pristatymo būdai. Ir jei jūsų prekės buvo praleisti ar sugadintas, prašome susisiekti su mumis laisvai artimiausiu metu.

Retais atvejais, jūsų siunta gali užtrukti ilgiau laiko atvykti dėl vėlavimo muitinės formalumų ir valstybinių švenčių dienomis.

Pagrindinis Akmuo pearl
Pearl Tipas Gėlavandeniai Perlai
Nustatymo Tipas Nematomas Nustatymas
Elemento Tipas Žiedai
Metalų Tipas Sidabrinė
Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Modelio Numeris Žiedai pearl
Perlo Formos Semiround
Formos\modelis Augalų
Prekės Pavadinimas ASHIQI
Bauda ar Mados Bauda
Dydis žiedai Reguliuojamo dydžio
Lytis Moteris
Stilius Madinga
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Perlas Spalva Balta, Rožinė, Purpurinė
Proga Šalis
Žiedo Dydis Keičiamo dydžio
Šalutinis Akmens Kitos Dirbtinės medžiagos
Dydis Vienam Pearl 7-8mm
CertificateType CMA
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.06kg (0.13lb.)
Pakuotės Dydis 12cm x 10cm x 8cm (4.72in x 3.94in x 3.15in)

Panašūs produktai