Junginys Svogūnai Stabilizatorius Mini Lankas Stabilizatorius Juoda Guma Aksesuaras Šaudymas iš lanko Šaudymo Medžioklės H

€6.60

-28%

€9.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lankas įkrovos, gumos saugojimas, guminis, Pigūs lankas įkrovos, Aukštos Kokybės gumos saugojimas, Kinija guminis Tiekėjų.

AS Šaudymas iš lanko Aksesuaras Junginys Svogūnai Stabilizatorius Mini Lankas Stabilizatorius Juoda Guma

Spalva: Juoda

Ilgis: 3,5 colių.

Svoris: 4.6 uncijų

Siūlai: 5/16-24

medžiaga: Guma

pareigos: composite bow priedai

Svoris: 3.5 uncijų.

Efektyvus kompaktiškas dizainas.

Suformuoti virpesių mažinimo technologija.

Unikalus Rezonanso Kolegija absorbuoti triukšmą ir vibraciją

Komplektą sudaro:

1 Stabilizatorius

Mes galime išsiųsti jūsų sklype per DHL, EMS, China Post, Singapore Post " ir kiti metodai.

Pirkėjai yra atsakinga už bet kokių mokesčių ir/arba darbo apmokestinti savo šalyje. mes galime rašyti "pavyzdys" arba "dovanų" paketą, kad būtų išvengta kai kurių jų, jei pirkėjas paklausė.

Paketai bus atsiųsta per 2-4 darbo dienas po apmokėjimo. jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus, apie savo užsakymą arba savo paketą, atkreipkite dėmesį, mums iki mokėjimo, arba mes naudokite numatytąjį paketai.

Paketai siunčiami China Post " ir " Singapore Post paprastai trunka 3-5 verslo dienų parodyti savo sekimo informacijos up online. Jūs galite sekti savo sklypo informacija save internete su sekimo numerį, arba prašo mūsų pagalbos.

Ten gali būti šiek tiek klaidų apie dydį arba spalvą, tarp produktų gavote ir nuotraukas internete, tai dėl įvairių matavimų ir stebėti spalvas. jei esate rimtas pirkėjas ir tikėtis 100% tas pats, prašome apsvarstyti prieš perkant.

Jei jus tenkina mūsų produktus ir mūsų paslaugos, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti 5-žvaigždučių atsiliepimus, kad labai svarbu yra kitų pirkėjų, ir mums.

jei nesate patenkintas mūsų gaminius ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar pradėti ginčų, mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą, kaip ir siųsti jums naują ar grąžinti jums. būsime dėkingi, jei norite, galite apsvarstyti jį.

Tipas Kišenėje, Multi Įrankiai
Prekės Pavadinimas Dykuma&Fox
Dydis XL
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 4cm x 4cm (3.94in x 1.57in x 1.57in)
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)

Panašūs produktai