8.5*13cm Juoda / Skaidrus Savarankiškai Antspaudas Užtrauktukas Plastikinės Pakuotės Maišelis Mažmeninės Ziplock Zip-Lock Pakavimo, Saugojimo Maišelis Maišelis W/ Pakabinti Skylę

€9.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krepšys sėklos, krepšys gyvatė, maišelis dizainas, Pigūs maišelį sėklų, Aukštos Kokybės krepšys gyvatė, Kinija maišelis dizaino Tiekėjų.

Išorinis Matmuo: 8.5*13cm (3.3*5.1") Vidiniai Išmatavimai: 7.5*9.5 cm (3.0*3.7") Vandeniui, re-sandari, gali būti naudojamas vėl ir vėl. Puikus papuošalai priėmimo, amatų, kostiumų dizaino, Elektroninės prekės ir reikmenys, ir tt, Kad ziplock krepšys yra lengva uždaryti ir perdirbimo Medžiaga: Aukštos kokybės skaidrus PP(Propileno Polimerų) Spalva: Priekiniai aišku, Atgal black (išorinis) + mėlyna (vidinis)

Pristatymas:

1. Visi užsakymai bus išsiųsti per 5 darbo dienas, kaip pažadas.

2. DHL iš Kinijos, Tai trunka maždaug 3-7 darbo dienos, visame pasaulyje.

3. Prašome įsitikinkite, kad teisingai Laivo adresas yra įrašomas prieš tai patikrinti. Kai mokėjimas yra baigtas, gali būti, kad negalėsite pakeisti pristatymo adresą. Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresai.

4. Mes nesame atsakingi už Bet kokius Custom Muitų ir (arba) Mokesčių. Mes paprastai deklaruoja mažesnės vertės kaip numatytasis, jei ne specialų prašymą iš jūsų.

Grąžinimas:

1. Mes atliekame pirkėjo pasitenkinimą prioritetas. Jei nesate patenkintas savo pirkinius, mes mielai atlikti mainus ar grąžinti prekę suminis mažiau Laivybos ir Tvarkymo (S&H) mokesčių per 30 dienų nuo jūsų pirkimo.

2. Bet Keistis, grąžinti arba Grąžinti prekė turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant dėžė, įpakavimas, visi priedai ar dovanos.

3. Prašome leisti iki 7 darbo dienų grąžina būti tvarkomi.

4. Laivybos ir Tvarkymo (S&H) mokesčiai nėra grąžinami.

Produktas įvairenybės saugojimo krepšiai
Klasifikacija Nustatyti
Prekės Pavadinimas PABCK
Modelis Butas Tipas
Plastiko Tipas PP
Taikomas Vietos gyvenamasis kambarys
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Laikymo Krepšiai
Funkcija Eco-Friendly
Talpa 100ml
Naudoti Įvairenybės
Specifikacija 8.5*13cm
Storis 8 viela
Forma Geležinkelių Tipas
Modelio Numeris 8.5*13cm
Formos Aikštė
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.22kg (0.49lb.)
Įrenginio Tipas daug (100 vnt/lot)

Panašūs produktai