Grynų Augalinių Žolelių Aliejų, Radix Polygalae Žolelių Aliejus 5ml Eteriniai Aliejai Tradicinės Kinų Medicinos Aliejus

€12.28

-34%

€18.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: eteriniai aliejai, augalinio aliejaus, aliejus būtina, Pigūs eteriniai aliejai, Aukštos Kokybės augalinio aliejaus, Kinijos naftos esminius Tiekėjų.

100% Grynų Augalinių Žolelių Aliejų, Radix Polygalae Augalinio Aliejaus

【Produkto pavadinimas】: Polygala žolelių aliejus

【Pavadinimas anglų kalba】: Radix Polygalae

【Šaknų ekstraktas dalys】:

Seksualinis skonis ir grįžti: kartūs, rūgštūs, drungnas. Dėl centravimo, inkstų, plaučių.

【Kilmės】: Kinija/Guangzhou

【 Funkcija lankyti 】

Nervai įspūdį, Atsikosėjimą, Detumescence. Už širdies, inkstų, nereikėtų mokėti sukelti nemiga, Daug svajonių, Pamiršęs išgąstis, trance, Skreplių, opos patinę nuodų, Krūtų pabrinkimas.

【 Taikymo 】 :

1. Nemiga, daug svajonių, širdies plakimas palpitation, užmaršus. Šis produktas cosin seksas, seksas geros ventiliacijos tongda, abu gali laimingas ir ramina nervus, ir gali sukelti inkstų ir stiprios ambicijos ir nepamirškite, kad eismo širdies, inkstų, stiprus stabilumo ir sąmonės, švietimo rinkos išmanymas. Lankyti širdis, inkstai ne vertus, ligos, pavyzdžiui, nerimą, nemigą, neretai-su dievo aštuonių, dens draconis, gyvsidabrio tranquilizing narkotikų vartojimą, pavyzdžiui, polygala tabletes (" zhang medicinos tong "); Išgydyti amnezija, dažnai Dalijasi su ženšeniu, tuckahoe, calamus, kaip laimingas (" dukra šalis "), jei pridėti prie dievo aštuonios partijos, kurios nepamiršta (kortelės kriterijaus ").

2. Epilepsija buvo pamišęs. Skonis XinTong palūkanų, gali suprasti, pagal skrepliai seilių, todėl galima išgydyti epilepsijos priepuolis iš skrepliai obstrukcija sukelia velnių, kelia susirūpinimą.charlotte proto, ir kt. Naudojami epilepsijos, skubios pagalbos, trūkčiojimas, galima su pinellia, gastrodia elata, skorpionas skrepliai, XiFeng medicina suderinamumo; Kelti susirūpinimą.charlotte crazy ataka, dažnai su calamus, ciberžolė, alum atsikosėjimą, pradeda suprasti su jumis.

3. Kosulys, skrepliai. Šio kartaus šiltas, sausas, į plaučių, atsikosėjimą kosulys, todėl gali būti naudojamas driekia skrepliai, kosulys nerijos nepatogiai ar išorinių šalta, kosulys, skrepliai asmuo, dažnai su migdolų, fritillaria, fructus, platycodon grandiflorum.

4. Opa chuangdu, krūtų patinimas, gerklės bi. XinHang kartaus nutekėjimo, dirba geras dragos rodo, vvg qi ir kraujo ir išsklaidyti karbunkulas patinę, naudojamas opa chuangdu, krūtų pabrinkimas, vidaus medicina, išorės naudotis visi turi gydomąjį poveikį, vidaus ir galima naudoti vėlai, geltona ryžių vyno. Išoriniam naudojimui gali būti garo minkšta, pridėti nedidelį kiekį geltona ryžių vyno košė taikyti pažeistą dalį. Polygala skonio į plaučius, atleidžiantis plaučius dujų, ir palengvinti gerklės, pvz., bi "RenZhai laiko" gydyti gerklės skausmas su "polygala mėsos pabaigoje pučia, išpardavimas out.

Patarimai:

1. Mes parduodame produktą, yra kosmetikos klasės, skirta tik išoriniam naudojimui, negalima valgyti.

2. Oda jautri, atkreipkite dėmesį.

3. Ekstraktas gali būti geriamos.

4. Uždarykite dangtelį ir įdėkite jį į vėdinamoje, vėsioje, tamsioje vietoje.

5. Ekstraktas negali pakeisti narkotikų.

6 .Priežiūra turi būti imtasi prieš naudojant aromaterapija, pageidautina su psichologu. Gamintojas: Augalų Dovana Kilmės Šalis: Kinija Savybės:

Atsikosėjimą kosulys

Gydymas priepuolių

Gydyti opas Sudedamosios dalys:

100% Radix Polygalae Augalinio Aliejaus Tinkamumo Vartoti Laikas:

3 metų (Pagaminta Kinijoje, gamybos data bus aiškiai pažymėtos ant etiketės. ) Rodo panaudota:

Odos Priežiūros, Plaukų Ir Kūno Maitina Pakavimas:

Sandarioje pakuotėje Kiekis:

1 VNT. Svoris:

5ML Kaip naudoti: galima naudoti kaip švieži valiklis, makiažo valiklis, kūno, masažo aliejus, plaukų priežiūros aliejus. Odos tipas: Visiems Odos Tipo Didmeninės Kainos: Daugiau nei 3 gabalus, 5% nuolaida

Pastaba Naftos kilmės yra Kinija, gamintojas yra Guangdong, Kinija produktai yra kosmetikos klasės, skirta tik išoriniam naudojimui, negalima valgyti.

Daugiau Produkto Informacinis

Kinijos Aprašymas, Nuotraukų nuorodos, kokių nors klausimų, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis

Patarimai eterinis Aliejus Skirtas tik išoriniam naudojimui.

Eterinių aliejų negalima tepti tiesiai ant odos.nes grynumas grynas eterinis aliejus 100%,Tai turėtų būti sumaišytas su bazinė alyva naudoti.(jūs turite tepinėlio levandų eterinis aliejus ir arbatmedžio aliejus mažas plotas.)

Jei jūsų oda yra jautri arba jums yra alergija aromatas,turėtumėte atlikti alergijos testą . Bandymo metodas:Gerai sumaišykite lašas gryno eterinio aliejaus su 3 lašais bazinė alyva taikyti šiek tiek už ausies arba kvapas.

Ji negali atstoti vaistų.

Nėščias moteris ir moteris menstruacijų metu jes ji su perspėjimai.moterims, ankstyvuoju nėštumo laikotarpiu negali naudoti eterinius aliejus masažo ar maudymosi.

Dėmesio naudojimo suma.naudokite tinkamo dydžio ji . Pernelyg naudojimo bus padaryti sunkią naštą prie kūno.

Jį reikia laikyti tamsaus stiklo butelyje.venkite stiprių šviesos ir šilumos . Laikyti kambario temperatūroje. Nereikia įdėti jį į šaldytuvą.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Nereikia įdėti eterinio aliejaus talpyklų, kurios yra lengvai tirpi arba turite spalva iš jų. Įdėti eterinio aliejaus nerūdijančio plieno , Stiklo ar porceliano skiesti.

Apelsinų eterinis aliejus yra šviesai(Apelsinų,Bergamočių,Greipfrutų ir Citrinų),Ji bus mak e oda jautri UV. Apsaugos nuo saulės ir naktį, naudojasi, rekomenduoja .

Apie

Kodėl Verta Rinktis ? Augalų Dovana Gamtos Ir Aukštos Kokybės Paslaptis. Augalų Dovana yra natūralių augalų eterinio aliejaus gamybos įmonių,GMP gamybos cechas,importuotų įranga,gavybos technologijos,daugelis

kosmetika efficacies Kita
Eterinis Aliejus Tipas Grynas Eterinis Aliejus
Prekės Pavadinimas Augalų Dovana
kosmetikos funkcija Grynumas
Komponentas kitų eterinių aliejų
Elemento Tipas Eterinis Aliejus
kosmetikos veiksmingumo talpa 5g/ ml
kosmetika gydomasis poveikis funkcija odos gydomasis poveikis
Modelio Numeris NO
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai