Tegul krūtys Siurblys 13cm TAURĖS Krūtinės įgyti Medicininė Aparatas Lady A B C D krūties didesnis masažas dydis L

€12.62

-31%

€18.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Krūties Siurblys, prietaisai, Pigūs krūties siurblys, Aukštos Kokybės prietaisai.

2015 krūtys 13cm TAURĖS Krūtinės įgyti Medicininė Prietaisų Rinkinys Lady A B C D krūties didesnis masažas, medicininė theray Dydis L

įpakavimas : 2 puodelio /set

Ms per cutem prietaisas yra įvesta, pagal principą, fiziologija, padidinti krūtinės raumenis per mechaninė judėjimą, skatinti kraujo apytaką, padidėjęs krūtų uostai tiesiogiai, kad net mažų krūtų, drūtas aukšti ir tiesūs, trumpuoju laikotarpiu stiprinti moterų kreivė grožį, pridėti moterų žavesio, taip pat gali spręsti krūties dydis skiriasi, spenelių įtraukimo, krūties gabalėlių ir po gimdymo krūties žuvo, tai reikia šiuolaikinių moterų fitneso mados sveikatos priežiūros rinkoje

Žemos kainos!Akivaizdus poveikis!Narkotikams ne!Jokios operacijos!Nėra jokio šalutinio poveikio!Forever!!!Puikus produktas!

Produkto trumpa apžvalga:

Lady cutem prietaisas, pagal principą, fiziologija, per mechaninė padidinti krūtinės raumenis, skatina kraujo apytaką, padidėjęs krūtų uostai tiesiogiai, kad net mažų krūtų, drūtas aukšti ir tiesūs, trumpuoju laikotarpiu stiprinti moterų kreivė grožį, pridėti moterų žavesio, taip pat gali išspręsti krūties dydis skiriasi, spenelių įtraukimo, krūties gabalėlių ir po gimdymo krūties žuvo, tai reikia šiuolaikinių moterų fitneso mados sveikatos priežiūros rinkoje.

Naudojant objektą: krūties dysplasia, krūties butas maža, po gimdymo suglebęs krūtų atrofija, krūties prolapsas, krūties dydis, antras antgalis, antgalis dydžių, krūties, gabalų moterims. naudojimo būdas: ar implantai gali nuvalyti su silikono sandarinimo tarpiklio rinkinys, atitinkantis gera (gumos tarpiklis buvo nustatytas jar produktų), jungtis, dulkių ginklą kartu kaip visuma.Pasirinkti tinkamą atskirų krūtų dydžio implantai gali būti ant krūtinės, į glaudų kontaktą iš jar į odą, ar nėra nuotėkio.Į akmens ekonomiją iki parašyk dydis spenelių gali pasiekti. Su rankena švelniai tankai, kita vertus, liftas dulkių ginklo rankenos strypo siurbimo dujų, paveiktas neigiamo slėgio, padidėjęs krūtų po maždaug dviejų cm (2 cm), jungtis yra atskirtas nuo tankai, tanketės, viršuje. stūmoklio, bakas dujų, tuo metu dėl oro slėgio pusiausvyros viduje ir už jos ribų cisternos ir nukristi. Krūties įprastomis atmosferos slėgio, grįžo į normalią būklę. Tada, bako dangtelį ir gavybos krūties, formuoja neigiamą slėgį, didesnį krūties vėl ir tt, kad krūties gauti gabalas, padaryti raumenų judesių ir kraujotaką. Kiekvienos pusės krūties judėjimas aplink nuo 10 iki 25 minučių, pakaitomis, remiantis minėta procedūra, kasdien ryte ir vieną kartą. Įsitikinkite, net mažų krūtų, drūtas tvirtą per trumpą laiką. Pašalinti jums plokščia krūtine, nuolat stiprus ir gražus jaunimas amžinai.

Pastaba:

1) implantai gali tik asmeniniam naudojimui, ir atkreipti dėmesį į dezinfekcija, išlaikyti švarų sanitarijos, ne žmones, pasidalinti su ja, jei odos ligų, hepatito b infekcijos.

2) pradėjo naudoti, prašome pasirinkti 2 cisternos po krūtų padidėjimas, ne. 1 kartą

Norint, kad krūties padidina lygį, jų pasitenkinimą.

Ms big pot, kad tiktų, būtent: vakuumas ginklą (atskirai supakuoti) + tankai (pakuotės) vienas, color box pakuotės.

Mažas dulkių ginklą: 1 didelis PVC dulkių ginklą (mažų ginklų naudojimas nėra labai patogu)

Su žemą puodą: 2 (didelis) , puodelio dydis 13 cm

Dydis 2 CUP /SET
sertifikavimo CE, FDA
Taurės Dydis 13 cm
Tikslas Krūtys
Tipas Krūties Siurblys
Medžiaga Plastikiniai
Dropshipping priimti
Didmeninė priimti
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 35cm x 35cm x 30cm (13.78in x 13.78in x 11.81in)

Panašūs produktai