Naujas dual elektros uosto didelės spartos "Intel" X540 10G tinklo lan serverio pluošto kortelės

€213.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Tinklo Plokštės, Pigūs Tinklo Korteles, Naujas dual elektros uosto didelės spartos "Intel" X540 10G tinklo lan serverio pluošto kortelės.

Aprašymas intel X540 tinklo plokštė

DW-X540 10g Ethernet Lan Korteles ryšiai yra labiausiai lankstus ir keičiamo dydžio Ethernet adapterius, skirtus šiandienos reikliems duomenų centro aplinka. Duomenų centrų tinklai yra stumti savo ribas. Dėl didėjančios diegti į serverius su "multi-core" procesoriai ir sudėtingesnių programų, tokių kaip High Performance Computing " (HPC), duomenų bazės grupes, ir video-on-demand yra varomoji reikia skirti 10 Gigabit ethernet jungtys. Klientai reikalauja lanksčios ir keičiamo dydžio I/O sprendimus, kad atitiktų griežtus reikalavimus, veikia kritinių programų virtualių ir vieningą laikymo aplinkoje.

DW-X540 10g Ethernet Lan Korteles, pristato patį funkcionalumą ir našumą, kaip ten dual-port, vienas gigabit ethernet adapterius, kad taupymo išlaidos, elektra, ir sudėtingumo.

Geriausias Pasirinkimas Virtualizacija:

Sprogmuo augimo virtualizacija lemia didėjantį tinklo našumą. Daugiau Virtualių Mašinų (Lss), kurios veikia kiekvienoje multi-core serveris, tinklo srautą, yra žymiai padidėja su kiekviena VM, konkuruojančių už prieinama I/O pralaidumą. X540 10g tinklo plokštė adresai tinklų perkrovų virtualizuotoje aplinkoje. Šie adapteriai leidžia tinklo-intensyvios programos, kad būtų pasiekti rezultatų tikimasi virtualizuotoje aplinkoje.

DW-X540 10g Ethernet Lan Korteles, yra geriausia tinklo veiklos naudotis pramonė , ar fizinio uosto yra sukonfigūruotas imituojančią režimu, naudojant virtualios jungiklį Virtualios Mašinos Monitorius (VMM), arba yra tiesiogiai priskirtos virtualios mašinos. Į emuliacija režimas, "Intel I/O technologijas, Virtualios Mašinos Prietaiso queues1 (VMDq) optimizuoja tinklo našumą priimti duomenų rūšiavimo ir kopijavimo programinės įrangos Virtualus Jungiklis VMM į "Intel" Ethernet 82599 10 Gigabit ethernet Controller. Ši konfigūracija yra geriausiai tinka daug Lss veikia standartinės programos, kurios turi ribotą pralaidumą ir latency reikalavimus.

Vieninga Tinklų ir Saugojimas:

DW-X540 10g Ethernet Lan Korteles, mažina savo duomenų centrą bendrų nuosavybės sąnaudų (TCO), suteikiant galimybę nukreipti LAN ir SAN eismo per vieną audinio.

Parama FCoE:

FCoE apjungia Skaidulų Kanalo kadrų per standartas, Ethernet tinklų, leidžia Skaidulų Kanalo pasinaudoti 10 GbE tinklų išsaugant jos gimtoji protokolą. DW-599/X520 10g Ethernet Lan Korteles, pasiūlyti FCoE aparatūros spartinimą pateikti veiklos panaši į FC HBAs. Serverio adapteriai paramos Duomenų Centras Sąryšio, taip pat žinomas kaip Susiliejęs Patobulintas Ethernet (VRE), kuri leidžia vartotojams nustatyti eismo klases ir prioritetus, teikti lossless Ethernet audinio. "Intel" Ethernet X520 serverio adapteris sumažina TCO panaikinant nereikalingus audinius ir taupo išlaidas brangių FC HBAs ir FC switch uostų.

Parama iSCSI:

Serverio adapteriai, užtikrinti visišką paramą įrodyta, gimtoji OS ir VMM iSCSI iniciatorius, taip pat iSCSI įkrovos.

DW-X540 10g Ethernet Lan Korteles, tai visi 10 Gigabit LAN, FCoE, ir iSCSI; tikrai įvykdyti pažadą vieningą tinklą.

Patikimas Veikimas:

DW-X54010g Ethernet Lan Korteles, turi daug pažangių funkcijų, kurios leidžia teikti pirmaujančių našumą ir patikimumą.

Saugumo Patobulinimų:

Adapterio parama "IPsec" iškrauti "Microsoft" Tinklo Prieigos Apsaugos (NPP), "Active Directory", ir ateities saugumo pajėgumus, "Windows" * 7. Yra LR-LINK 10G lan kortelė leidžia vartotojams vykdyti saugaus tinklo aplinkoje, neprarandant efektyvumo.

V2 PCIe.0 (5 GT/s):

V2 PCIe.0(5GT/s) parama suteikia galimybę klientams pasinaudoti 10 GbE teikia daugiausiai 20Gbps bi-directional apyvarta per uostą į vieną dual port kortelę.

Sukurta Multi-core Procesorius:

Parama technologijų, pavyzdžiui, kelių eilių, gauti pusės padalos, kelis MSI-X vektorius, ir Low Latency Pertraukia leisti DW-X540 10g Ethernet Lan Korteles, teikti aukštos kokybės, 10 Gigabit ethernet ryšį multi-core serverio peiliukai. Šios technologijos platinti tinklo tvarkymo keliuose CPU, pagerinti bendrus veiklos rezultatus.

Pakuotė:

1* tinklo plokštė

1* žemas profilis

1 x cd tvarkyklė

Prašymas Serverio
Pakuotė Taip
Taikoma Tinklo Tipas 10-Gigabit Ethernet
Lan Perdavimo Sparta 10000M Ethernet
Rūšis Vidaus
Perdavimo Sparta 10g
Tipas Belaidžio
Modelio Numeris X540-T2
Adapterio Lizdas PCI-E
Prekės Pavadinimas Didysis-Q
sertifikavimo CE
Sąsajos Tipas PCI Express
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 8cm x 8cm x 10cm (3.15in x 3.15in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)

Panašūs produktai