101pcs Visagalis Žvejybos Masalas Rinkinys Sumaišyti Sunku Minkštas Jaukus Crankbait Pieštuku Popper Replės Minnow Kabliukai Nustatyti Žvejybos Reikmenys

€15.93

-23%

€20.69

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žvejybos masalas, minkštas jaukus, masalas crankbait, Pigūs žvejybos masalas, Aukštos Kokybės minkštas jaukus, Kinija masalas crankbait Tiekėjų.

Savybės: Šis rinkinys kaip treasure box, turi kiekvienas aksesuaras jūsų žvejybos malonumą. Įtraukti kieto plastiko jaukų, minkšti silikoniniai masalai, china jaukų, žvejybos replės, vadovas žiedai, Kelių žvejybos masalas jums patirti skirtingų stiliaus žvejybos.. laikymo dėžutė su kiekvieno skyriaus atidaryti atskirai. Dydis: 21 x 10.7 x 4,2 cm / 8.26 x 4.21 x yra 1,65 colių pakuotę Įeina:1 x 101PCS Žvejybos Masalas Kostiumas Pastaba: spalvos žvejybos masalas, viduje, lauke yra atsitiktinai pristatytas, tačiau jų rūšių yra tokie patys kaip nuotraukose.

Laivybos Ir Tvarkymo:

Visi daiktai bus išsiųstas iš mūsų sandėlio Kinija tiesiogiai. Mes laivas visame pasaulyje, jei jums rasti nėra pristatymas į savo šalis, prašome susisiekti su mumis. Prašome patikrinti, ar jūsų adresą ir užsakymo informaciją atsargiai. Labiausiai paketai yra siunčiami per 1 darbo dieną po mokėjimo tikrinimo. Atminkite, kad pristatymo laikas gali skirtis, ypač piko metu ar blogų oro sąlygų. Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių. Dauguma pakuočių galėtų būti gautas, 10-25 darbo dienų. Paketai į Braziliją užtrukti ilgiau laiko.

Mokėjimo Būdai:

Esame dėkingi už greitą mokėjimo ir tikimės, kad jūsų verslo ateitį.

Galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu.

Kiti Terminai Ir Sąlygos:

Gerbiami pirkėjai, mes tikrai vertiname jūsų užsakymus, jei jūsų esate patenkintas savo prekę ar paslaugą, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.

Jei, dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome išspręsti visus klausimus, prieš išvykdamas atsiliepimų. Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu, jei jokio atsakymo jums per 48 valandas, prašome patikrinkite šlamšto į savo el. pašto dėžutę.

Tipas žvejybos masalas mišrus
kategorijos Suvilioti
Prekės Pavadinimas Nemokamai Fisher
Modelio Numeris y00049
Drop laivyba Parama
pristatymas Nemokamas pristatymas
Pozicija Vandenyno Valtis, Žvejyba,Vandenynas, Paplūdimys, Žvejyba,Ežeras,Rezervuaras, Tvenkinys,Stream"
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai