AC 110V, 220V, RF Wireless 1 CH Būdas LED Lempos Šviesos Jungiklis Automatinis Nuotolinio Valdymo

€14.78

-9%

€16.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pereiti peugeot, kontrolės cif, pereiti stalas, Pigūs jungiklis peugeot, Aukštos Kokybės kontrolė privaloma, Kinijos pereiti stalas Tiekėjų.

Naudojimas: Mūsų produktai yra plačiai naudojama nuotolinio valdymo jungiklis, nuotolinio valdymo siurblio įjungimas ir išjungimas, nuotolinis valdymas mašiną įjungti ir išjungti nuotolinio valdymo variklis ir teigiamas, ir neigiamas, nuotolinis valdymas lizdas, nuotolinis valdymas, LED, nuotolinio valdymo pultas, audio, nuotolinio valdymo elektros durys, nuotolinio valdymo garažo vartai, nuotolinio ištraukiama durys, nuotolinis valdymas, užuolaidos, signalizacijos priimančiosios, signalizacijos nuotolinio valdymo motociklas,nuotolinio valdymo automobilio elektros,nuotolinio valdymo pultas, MP3,nuotolinio valdymo žibintai, nuotolinio valdymo automobilių, saugumo ir kitų civilinės ir pramoninės remti atokiose vietovėse, turi ir privalumų, ir paprasta paieška, saugus ir patikimas keitimo pagalbiniai produktai.

AC 220V RF Wireless 1 CH Būdas LED Lempos Šviesos Jungiklis Automatinis Nuotolinio Valdymo

Mes numatytasis siųsti 315Mhz, jei jums reikia 433Mhz pls nedvejodami susisiekite su pardavėjo Specifikacija: 1.Siųstuvo Veikimo Įtampa: DC12V darbinė Srovė: 30MA Veikimo Dažnis: 266-433MHz Dažnis Atstumas: 20-200m (atkreipkite dėmesį, kad yra idealus atstumas be jokių blokas ir signalo kištis , ji būtų kilti ir kristi apie 10%-50% su bendrosios ir signalo trukdžius ). Koduoti: Fiksuotas kodas Litavimas 2.Imtuvo Kanalo: 1CH Iššifruoti: Mokymosi kodas Darbinė Įtampa: AC 220V (180V-240V) Išvesties būdas: Akimirksnį Perjungti Užfiksuotas Reguliuojamas, Didžiausia Apkrovos Srovė: 10A Nominali apkrova:220V 10A Imtuvo Jautrumas: -105dBm Darbinė temperatūra : -40\\ " C - +80\\'C Matmenys : 55*30*18mm Darbo/išvesties būdas: Stumtelėti/Ne-Užsisklendžia: Paspauskite vieną mygtuką ir Darbo /ON. Atpalaiduokite savo pirštą ant to paties mygtuko Stop/OFF. Vieno kanalo perjungti reikia vienos mygtukus nuotolinio valdymo pulte. Savarankiškai lock/Self-Užsisklendžia: Paspauskite vieną mygtuką vieną kartą yra darbo/ON. Paspauskite tą patį mygtuką dar kartą, yra stop/OFF. Vieno kanalo perjungti reikia vienos mygtukus nuotolinio valdymo pulte. Inter-lock /Relės: Paspauskite vieną mygtuką ir darbo/, paspauskite kitą mygtuką stop/OFF. Vieno kanalų jungiklis turi 2 mygtukus nuotolinio valdymo pulte. Mokymosi metodas: Įvesties AC220V Imtuve. paspauskite Mokymosi Mygtuką, kol Led indikatorius. Tada paspauskite siųstuvas , Led indikatorius flash greitai, tai reiškia, mokymosi sėkmingai. Kliringo Kodas: Išlaikyti paspauskite mokymosi imtuvo Mygtuką, kol Led indikatorius ir flash greitai, tai reiškia, kad kodas buvo pašalinta sėkmingai. Atkreipkite dėmesį, kad : pasakykite mums, ką išėjimo valstybės ar norite po užsakymo pateikimo. Ar mes išsiūsime jums kaip numatytąjį " Žaibišką (stumtelėti)" . I t gali būti pakeisti Suvirinimo Vietoje užlitavimo Pakavimo sąrašas: 1 x Imtuvas 3 x Siųstuvo (Baterijos neįeina)

sertifikavimo BMK
Nuotolinio Valdymo Atstumas 0-500 M
Garantija Naujas
Jungiklio Tipas Nuotolinio Valdymo Pultas
Elemento Tipas Jungikliai
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)

Panašūs produktai