2017 Vėliau kaip Nobsound F900 Mini "Bluetooth" Skaitmeninis Stiprintuvas Hifi Stereo Namų Garso Galios STIPRINTUVAS 50W+50W Aukso

€16.19

-34%

€24.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: garso galia, vairo stiprintuvą, nobsound f900, Pigus garso galia, Aukštos Kokybės power amp, Kinija nobsound f900 Tiekėjų.

Nobsound NS-01G Pro Mini Hi-Fi ""Bluetooth" Galios Stiprintuvo ☑ Hi-Fi "Garso ☑ Galingas 50W+50W ☑ Mini ☑ "Bluetooth" 4.0+EDR ☑ 5 Spalvų ☑ USB Garso Plokštę ☑ Mados Mielas ☑ Greitas Pristatymas ☑ Labai ekonomiškas Savybės:

Tai Nobsound naujas vairo stiprintuvo 2017 m. Remiantis mūsų ankstesnis produktas, mes padidinti savo galia ir pagerinti jos funkcionalumą, o vis dar saugo savo mini dydžio ir elegantiškas dizainas.

Nepaisant savo mini dydžio(galima laikyti su viena ranka), išvesties galia pagerėjo 100W(50W*2) su patobulinta chip TPA3116. Jums bus nustebinti savo išėjimo galios, palyginti su jos dydis, kai jūs jį pamatyti.

Remti AUX/USB/ "Bluetooth" įvesties. Jūs galite mėgautis savo muziką įvairiais būdais. Įjungta "Bluetooth" funkcija taip pat atnaujintas. Dabar jis yra stabilesnis ir greitesnis.

Turime paminėti, kad su USB įvestį, muzika gali būti žaidžiamas losslessly(Lyg tai darytumėte kompiuteryje. Beje, jums nereikia įdiegti tvarkyklę). Jums bus nustebinti garso kokybės.

30 dienų grąžinimo tarnybą ir 3 mėnesius, pakeitimo paslauga. 1 metų garantija ir gyvenimo techninę paramą. Jei jūs susitiko jokių bėdų ar iškilo kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Parametrai:

Spalvos: Juoda / Sidabro / Aukso / Juoda / Raudona "Bluetooth" Ryšį Atstumas: 10 metrų, arba mažiau "Bluetooth" Versija: 4.0+EDR Nominali Galia: 50W*2 Kanalų: 2.0 Varža: 4-8 omai AUX Įvestis: 3.5 mm stereo Maitinimo šaltinis: DC9V-24V Matmenys: (L)78 * (W)70 * (H)38mm (3.07 × 2.76 x 1.50 cm) Neto Svoris: 154g Pakuotės Svoris: 0.45 Kg

Komplektą Sudaro: 1 x NS-01G Stiprintuvas 1 X Energijos šaltinis 1 x AUX Įvestis, Linijos 1× USB Kabelis 1× RCA Audio Kabelis 1 x anglų Vadovas 1× Maitinimo( Reikia savo pasirinkimą pirkti )

PASTABA: Prašome ieškoti Nobsound prekės, nereikia pirkti kitų netikras , Ačiū.

Apie Mus :

Esame pasiryžę pasiūlyti geriausias garso ir vaizdo produktų už mažiausią kainą, savo klientams. Pareikšti didelį produktų ir klientų aptarnavimo, ir taip padėti praturtinti mūsų klientų gyvenimą, yra mūsų galutinis tikslas.

Apie laivybos :

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Turime apdorojimo laikas pasirengti, kad būtų įdiegti produktų ir proceso kinijos vietos pristatymas. Po Tarptautinio sandėlyje, pristatymo, mes pateikia u sekimo numerį, 5~10 dienų tarptautinėje prekyboje.

5. Importo muitai:Mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Dažnai mes skelbiame vertė dar mažesnė nei reali kaina, jei jums reikia, susisiekite su mumis žinute arba elektroniniu paštu aptarti Muitinės deklaracija.

6. Rusijos CU TRANS laivo būdu, tarifų yra įtraukti

7. Jums reikėtų patikrinti produkto išvaizda (ir vamzdžiai) saugos iki pasirašyti kvitą. nors mes negalime reikalauti kompensacijos su kurjerių paslaugomis.

8. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grįžti&Grąžinti:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti pagal pirkėjo.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

Apie Garantija:

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Kapt.lt!

Apie atsiliepimą:

1. Kadangi perkant internetu neapibrėžtumas, tad ačiū u labai daug, pasirinkimas&pasitikėjimas mumis.mūsų tarnyba yra pasirengusi padėti u bet kada,jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2. Jei esate įsitikinusi, palikite 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, Tai labai didelė garbė mums pasiekti turtinga autentiškų vertinimų ir nuotraukas,thx!

3.Bet koks produktas, ar laivybos klausimu, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčas, arba paliekant bet nertral/neigiamų atsiliepimų, mes jums atsargus padaryti mūsų stengiasi išspręsti problemas su dauguma, kad esate patenkintas.

4.Jei grįžta, prašome susisiekti su mumis pirmą, jus apibūdinti problemas ir priežastis.Tada mes atsiųsime jums grąžinti slydimo.Dėl visų kitų klausimų, susisiekite su mumis elektroniniu svetainės pranešimą arba rašykite

RMS Galia 50W*2
Modelis Mini Bluetooth Stiprintuvas
Prekės Pavadinimas Nobsound
spalva Su elektros energijos tiekimui, Be maitinimo
Modelio Numeris NS-01G
Kanalai 2 (2.0)
Neto svoris 0.65 kg
Maksimali Galia Vienam Kanalui 50W
Maitinimo Šaltinis 12V-24V/2.5 arba virš
Tipas Pradinio Stiprintuvo
Garso Įėjimai "Bluetooth" prietaisu
Pakuotė Taip
lustas TPA3116
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)

Panašūs produktai