Kortelės Gūstītājs Sakura Vasaros Berniukas mokyklinę Uniformą Nemokamas Pristatymas Helovinas ir Kalėdų

€56.51

-4%

€59.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: berniukų mokyklos vienodos, mokyklos uniformą berniukui, mokyklos uniformų, Pigūs berniukų mokyklos vienodos, Aukštos Kokybės mokyklos uniformą berniukui, Kinija mokyklines uniformas Tiekėjams.

Sudėtinės dalys : Balti marškiniai + Raudona necktie + Juodos kelnės + Hat(palikite mums savo galvos apimtis) Audinys : Vienodas medžiaga Atkreipkite dėmesį : Mes taip pat galėtų padaryti peruką. $25usd bus padaryti, be jokių papildomų laivybos mokestis. Jei norite, kad perukas, prašome pabendrauti su mumis arba palikite mums pastaba. Ačiū! Siuvimo laikas : 5-7 dienas Nemokamas pristatymas būdas: DHL/EMS Laivybos laikas: 3-5 darbo dienas

Atkreipkite dėmesį: Kai kurie dydžiai yra sandėlyje. Prašome palikite mums lyčių(Vyrų, Moterų, Vaikų), į lauką pastaba prieš pateikiant užsakymą. Pagal užsakymą siuvimo paslauga teikiama nemokamai. Taip pat galite pasirinkti standartinio dydžio atsitiktinai ir palikti mums teisingą užsakymą kūno matavimas notebox prieš pateikiant užsakymą. Ačiū! Mes galime jį gauti. Mes susisieksime su jumis patvirtinti, kad per 12 valandų nuo jums mokėjimo. Palikite mums savo elektroninio pašto adresą geresnį kontaktą. Ačiū! Kai mokėjimas patvirtino Kapt.lt, t. y. 20 valandos po to, kai jūs mokate užsakymą, prašome pratęsti apdorojimo laikas ne mažiau kaip 5 paras, už Kapt.lt tik suteikia mums 8 dienas, kol mes reikalaujama, kad laivas iš pakuotės. Ačiū! Mes galime turėti problemų su laivų iš pakuotės 8 dienų. Jei pakuotėje nėra siunčiami, praėjus tik 8 dienas, užsakymas bus uždarytas Kapt.lt. Standartinio Dydžio Vyrų, Moterų ir Vaikų Matavimai reikalingi Užsakymą siuvimo šis kostiumas : Lytį, Ūgį, Krūtinės, Liemens, Klubų, Juosmens iki Kulkšnies, Galvos Apimtis---didžiausią pavaržą galvos, matuojant horizontalų būdas Įvertinti Gaires, būtų daug geriau, jei jūs galite turėti someon e kita priemonė jums. Prašome įdėti į savo und erwear prieš matuojant.

Šaltinio Tipas Anime
Sudedamosios dalys marškinėliai + necktie + kelnės + Hat
Medžiaga Vienoda Medžiaga
Specialios Paskirties Kostiumai
Simbolių Kortelės Gūstītājs Sakura Vasaros Berniukas
Prekės Pavadinimas marchbebe
Elemento Tipas Rinkiniai
Lytis Unisex
Dydis XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, XXS
Šaltinis Kortelės Gūstītājs Sakura
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 30cm x 2cm (11.81in x 11.81in x 0.79in)

Panašūs produktai