Gamyklos tiekimo DC 24V Transporteris Būgno, Variklio Skersmuo 48.6, 50, 57, 60, 76, 113mm, galia 30w 60w 100w 90w ir individualų

€231.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: variklio diržas, konvejeriu, variklio diržas, Pigūs variklio diržo, Aukštos Kokybės konvejerio, Kinija variklio diržo Tiekėjų.

DC 24V DGBL serija yra naujos kartos elektros voleliu. Jis yra sukurtas, kaip kartų reikalauti, pramonės mažesnį anglies, daugiau, energijos taupymo, daugiau, aplinkos, ir daugiau pažangių. Jį naudoti pažangiausias didelio efektyvumo Neodimio geležies, boro nuolatinis magnetas sinchroniniais varikliais kaip energijos šaltinis. Tai labai padidina lankstumą, konvejerių projektavimo, taip pat išorės kontrolės ryšio funkcija. Kad mažo skersmens elektros roller turi naują laimėjimas. Tai didelio efektyvumo, didelės galios, platų greičių diapazoną ir ilgą gyvenimą.

Kokybės charakteristikos:

1. Pastatyta didelio efektyvumo neodimio geležies, boro nuolatinis magnetas sinchroninio variklio viduje.

Aukšto efektyvumo neodimio geležies, boro nuolatinis magnetas sinchroniniais varikliais turi konversijos efektyvumo, nei bendrosios KINTAMOSIOS srovės variklis. Sąlygos tos pačios pakrovimo, elektros energiją, galima išsaugoti iki 32 proc., palyginti su bendrosios KINTAMOSIOS srovės variklis. Jei nekrauti, energijos sutaupoma iki 47%. Nes naudojant didelio efektyvumo neodimio geležies, boro nuolatinis magnetas, ji turi didesnį sukimo momentą, ir pakilus temperatūrai, variklis yra sumažintas. Su sąlyga, pastovaus sukimo momento pakopos-mažiau greičio reguliavimo diapazonas iki 80%.

2. Saugi darbinė įtampa

Darbinė įtampa viduje variklio, 24V DC, nėra elektros smūgio rizika. Dėl žemesnės veikimo įtampos, elektros volai " patikimumas yra tvirtesnis. Kai ypatingomis progomis, pvz., poreikis skalbimo ar nardymo darbą, ERDC elektros volai yra geriausias pasirinkimas.

3. 24VDC žingsnis-mažiau greičio reguliavimas protingas vairuotojas

ERDC protingas vairuotojas numato tris būdus, kaip kontroliuoti, kad yra valdymo pulto mygtukas, įjungimo signalas kontrolės ir 0-10V analoginis signalas kontrolės. Ji gali būti tiesiogiai prijungtas prie kompiuterio, brūkšninio kodo skaitytuvas, infraraudonųjų spindulių aptikimo ir kitos pažangios kontrolės perdavimo progoms. Linijiniai skaitmeninės vamzdis gali rodyti variklio greitį. Rankenėlę arba 0-10V analoginis signalas gali reguliuoti greitį iki reikiamo vienas.

4. Patvarus metal gear

Vidaus redukcinė pavara prietaisas naudoja planetinis reduktorius, struktūra, visos pavaros, yra plieno įskaitant įrankius žiedas. Aukštos kietumas ir aukštos atsparumas dilimui, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą elektros voleliu.

5. Nepaisant nuolatinio darbo, darbo su pertrūkiais, ar net dažnai sustabdyti, Jis gali lengvai susidoroti su. Pasakykite man savo dydžio mane, mes jums siūlome kainomis. Produktai apima: Miniatiūriniai elektriniai ritinėliai, ritinėliai variklių valcavimo perdavimo Mažas elektros volai diržo konvejerių nuolatinės SROVĖS variklis volai ir svorio volai didesni reikalavimai skersmuo elektros volai Φ48.6, Φ50, Φ57, Φ60, Φ76, Φ80, Φ113. Galia 30W, 60W, 90W. Greitis nuo 2,5 m/min ~ 211m/min kaina yra tik parašėte produktus, prašome susisiekti su mumis dėl realių sąnaudų.

paviršiaus ilgis 500mm
Tipas būgno variklis
Standartinius arba Nestandartinius Standartas
Įtampa 24V
Paviršiaus Apdorojimas Cinkuoto plieno objektyvų žiedą
Modelio Numeris ERDC50-B-24V-500 L-38M-X-G
Medžiaga Cinkuotas plienas / nerūdijantis plienas
Linijos greitis 38m/min
Kontrolės B tipo
Skersmuo 50mm
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 60cm x 7cm x 7cm (23.62in x 2.76in x 2.76in)
Pakuotės Svoris 7.0kg (15.43lb.)

Panašūs produktai