Van Gogo tapybos šiuolaikišką Įspūdį, meno aliejaus tapybai reprodukcijai U2VG18

€46.28

-15%

€54.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tapyba reprodukcija, aliejaus tapybai reprodukcijai, šiuolaikinė tapyba, Pigūs tapyba reprodukcija, Aukštos Kokybės aliejaus tapybai reprodukcijai, Kinija tapyba, modernus Tiekėjų.

Van Gogo tapybos šiuolaikišką Įspūdį, meno aliejaus tapybai reprodukcijai U2VG18

Mūsų piešiniai yra 100% Rankų Tapybos Kūrinys Iš Kinijos Menininkų ir Ne Spausdinimo, ar Plakatas, prašome patikrinti aprašymas žemiau:

Aprašymas Original / Reprodukcijai Reprodukcijai (Ji yra dažytos kvalifikuotų Kinų menininkas) Ruožas/ Rėmas Tik tapyba, be Rėmo arba Ištemptas . Jei jums reikia rėmo arba ištemptas, prašome susisiekti su mumis. Tekstūros, Storio, tekstūros Paketas Roll vamzdelis jeigu drobė tik ar carton, jei jis bus ištemptas Vežimas, nuo durų iki Durų DHL, EMS, Fedex, arba Ekonomikos HK post " ir "China post". Pristatymo laikas 15 iki 25 dienų atvyko visame pasaulyje.

Pardavimo sąlygos ir Mokėjimo tvarka 1. Mes siūlome Sąlyginio mokėjimo (greitai, lengvai ir saugiai). Žinokite, kad grąžinamoji išmoka bus išduota tuo pačiu būdu, kad pirkėjas sumokėjo jav;

2. Mes galime priimti visų rūšių pagrindinių kredito kortele (visa/Master/Discover/American Express) per sąlyginio Deponavimo, ir vis dar galite sumokėti kreditine kortele kaip svečias narys, sąlyginio Deponavimo, kai jūs pamiršote savo sąlyginio Deponavimo slaptažodį ar jūs neturėjau Depozitinę sąskaitą nustatyti. Nuolaida ir Sujungti Pristatymas

Mes Sujungti Pristatymas. Jeigu jūs galite nusipirkti daugiau nei 2 paveikslai,

2 straipsniai --- 10% nuo visos kainos

3 iki 10 elementų --- 20% nuo visos kainos

11 iki 100 klausimų --- 30% nuo visos kainos grąžinimo Politika Mes sutikti grąžinimo politika per 14 dienų. Jei prekės atvyksta sugadintas ar pažeistas, ar ne taip aprašyta aprašymas ,jūs galite jį grąžinti mums oro paštu per 14 dienų nuo užsakymo gavimo keistis, ar visa grąžinamoji išmoka, įskaitant jūsų laivybos kaina, jums tik reikia mokėti grąžinimo išlaidas. Atsiliepimus, Jei esate patenkintas savo pirkiniu, teigiamų atsiliepimų, yra labai vertinama, ir mes dėkojame už jūsų paramą, daryti tą patį už jus.

Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti Neigiamą arba Neutralų, būkite tikri, kad mes išspręsti šią problemą, geriausiu būdu. Pritaikymas & Atgaminti Jei norite, kad mūsų tapybos kitą dydį/stilius;

Jei norite konvertuoti savo mėgstamą nuotrauką į aukštos kokybės naftos tapyba ant drobės;

Jei norite atkurti, arba pritaikyti bet kokią dažymas;

Mes galime padaryti Pritaikymas & Reprodukcijai.

Mokėjimo

Pritaikymas & Reprodukcijai

Daugiau apie mus 1. Mes atnaujiname kas savaitę, paveikslai matote, čia yra 100% rankomis dažyti aliejus, tapyba. Mes turime apie 3000 įvairių paveikslų. 2. Čia mes siūlome geriausių pardavėjų (tapybos), remiantis mūsų 4 metų bendradarbiavimo ES ir JAV, ir nuolat juos atnaujinti. 3. Bendrovė dėmesio Šiuolaikinis(Modernus)Stilius, įskaitant Abstrakti ir POP Menas. 4. Galite tiesiog užsisakyti ir sumokėti, mes darome viską iki siunta atvyksta savo uosto ar oro krovinių atvykti jūsų durų. 5. Jūs gausite Paveikslai Europos/JAV Skonį ir Kokybę čia, bet už mažą Kainą. 6. Sumažinti jūsų Atsargų: Mūsų Paveikslai yra pagaminti remiantis Naujausiomis Atsiliepimus Europos ir JAV rinkos, jums perparduoti juos lengvai per trumpą laiką. 7. Labiausiai pristatymo laikas yra 7-12 dienų ir Lašas Laivybos prieinama.

Galerija parduotuvė

Formos stačiakampis
Modelio Numeris U2VG18
Tipas Handpainted
Kaligrafijos ir tapybos tipas Drobė, Tapyba
Dydis (Coliai) 16x20, 24X32, 36x48, 40x60
Paramos Bazės Drobė
Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)
Prekės Pavadinimas juwe
Rėmas No
Rėmelio režimu Frameless Veidrodėliai
originalus No
Vidutinis Aliejus
Forma Vieną
Medžiaga Linas
Technics Rankomis Dažyti
Stilius Impresionistų
Dalykai Kraštovaizdžio
Pakuotės Dydis 65cm x 6cm x 6cm (25.59in x 2.36in x 2.36in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)

Panašūs produktai