Latekso Riešo Pirštinės Moterims Seksualus Apatinis Trikotažas Suknelė Zentai Seksualus Fetišas Trumpas Pirštinė

€13.47

-19%

€16.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kumštinės pirštinės, kumštinės pirštinės moterims, pirštinė pirštinės, Pigūs kumštinės pirštinės, Aukštos Kokybės pirštinės moterims, Kinija pirštinė pirštinės Tiekėjų.

Punktas:

Jt shined itsself .Jei norite valymo ar poliravimo, mes rekomenduojame jums naudoti silikono pagrindu lenkijos ar latekso specialų aliejų, tokių kaip "Eros Bodyglide" arba "Eros Kultas Padažu Pagalba". Jei jūs nežinote, kaip padaryti, kad jis ir norite valymo ar poliravimo, palikite mums žinutę, mes bus naudoti latekso naftos nupoliruoti iki laivą iš.

Storis : 0,4 mm. Jei norite, kad kiti storis, prašome susisiekti su mumis .Kaina bus skirtinga. (0,3 mm,0,6 mm,0,8 mm ir 1 mm yra taip pat prieinama)

Spalva : juoda,raudona,balta

Dydis : XS,S,M,L,XL,XXL, Tinkinti Dydis

Modelis Rodo :

Dydžių Lentelė:

prašome palyginti dydį išsamiai tavo, prieš jums pirkti

Bendri Klausimai:

Q:Kodėl latekso drabužiai nėra blizga?

A:latekso medžiagos nėra blizga pati.Valymo, mes rekomenduojame jums naudoti silikono pagrindu lenkijos ar latekso specialų aliejų, tokių kaip "Eros Bodyglide" arba "Eros Kultas Padažu Pagalba"

Q:Kodėl turi latekso drabužiai kvapas?

A:Nes latekso drabužiai, klijuoti naudojant klijus, kvapas yra latekso medžiagos ir klijai.Ji gali būti sumažinta po valymo.

Q:Kodėl latekso drabužiai nėra švarus, kai gavo?

A:Mes turime taikyti talkas paviršiaus latekso drabužiai, naudojamas apsaugoti latekso drabužiai ,taigi jums reikia valyti prieš nusidėvėjimą.

Q:Kaip dėvėti?

A:paprastai latekso drabužiai yra skirti būti gerai prigludusi prie kūno. Todėl jie gali būti sunku dėl nenaudojant tepalo.Naudoti silikono pagrindu lubrikantas, tokių kaip "Eros Bodyglide" arba "Eros Kultas Padažu Pagalba". Plonu danga vidinėje drabužio ir jūsų oda, jei reikia.

Medžiaga Latekso
Specialios Paskirties Kostiumai
Simbolių Pirštinės
Pirštinės Dydis XS, S, M, L, XL
Prekės Pavadinimas Zlatameer
Storis 0,4 mm
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lytis Unisex
Modelio Numeris LA033
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)

Panašūs produktai