MISFITS Prekės ženklas Mini Piniginės natūralios Odos Mažos Piniginės Atsitiktinis Hasp Vyrų Karvės Odos Trumpą Patogus Užtrauktukas Monetų Piniginė Unisex Piniginės

€6.80

-44%

€12.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prekės rankinėje, rankinėje prekės, piniginės " unisex, Pigiai prekės rankinėje, Aukštos Kokybės rankinėje prekės, Kinija piniginė unisex Tiekėjų.

Produkto parametrai

.

Prekės pavadinimas: MISIFTS

.

.

Svoris: 50g

.

.

Medžiaga: Pirmas Sluoksnis Karvės Oda

.

.

Spalva: Ruda

.

.

Modelio Numeris: 9098

.

.

Taikoma žmonių: Unisex

.

.

Dydis: 7.5 cm*10.5 cm*2cm

.

.

Pavadinimas: Trumpas Piniginės

.

.

Talpa: 6 vnt kredito kortelės, 1 nuotrauka, 10 monetų

.

.

Struktūra: Kortelės Turėtojas, Nuotraukos Laikiklį, Užtrauktukas Maišelis

.

DUK 1.Kai jums organizuoti vežimą? Paprastai, mes išsiųsti užsakymą per 1-2 darbo dienas (48 valandas), kai mokėjimas yra baigtas, Jei jums reikia bet kokį palankų arba greitas pristatymas, prašome susisiekti su mumis bet, kurio metu. Mes jums atsakyti jums artimiausiu metu. 2.Ar yra koks nors dos ir donts tikros odos? Venkite plovimo, Aviod gaisro, Laikyti atokiau dėl lietaus ir saulės, Moistureproof ir aviod vabzdžių, Aviod antsvorio, Aviod susisiekti su aštraus daikto ir cheminių medžiagų 3.Yra keletas įbrėžimų ar klijais crazy horse oda produkto, tai yra priimtina? Visiškai nepatogus scracthes yra puikus bruožas crazy horse oda, kaip tai gamtos ir parodo derliaus wild stiliaus. Kaip kiekvienas gaminys yra unikalus, rankų darbo, profesinės artsian, kartais gali būti šiek tiek klijų, prašome manau, per šį tašką prieš vietoje ir, kad 4.Jūs darėte didmeninės ir lašas laivybos? Mes odinis maišelis Gamintojas Tiesiogiai Tiekėjui, mes turime dideles atsargas, mes priimti didmeninė kad arba lašas laivybos, priimti mažas, kad & nr MOQ. Prašome convo mus dėl išsamesnės informacijos bendradarbiauti. 5.Pirkimo apsaugos laikas bėga, ką aš galiu padaryti? Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis pratęsti pristatymo laiką ir patikrinti savo užsakymo sekimo, todėl savo pinigų nereikės eiti į mano sąskaitą. 6.Nėra jokių muitų mokesčių? Paprastai mes skelbiame minimali vertė, siekiant išvengti muitinės mokesčių. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Norėdami išvengti didelės muitinės mokestis, prašome leiskite mums žinoti, kiek pinigų vertė, kurią norėtų skelbti, kai jums pateikti užsakymo. Ačiū. 7.Jei aš nesu patenkintas produktą, aš jį grąžinti atgal? Mes accpet grįžti ir grąžinti visą iš reguliarių 7 dienas per 15 dienų nuo gavimo datos klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš siunčiant jį atgal arba palikti neigiamą atsiliepimą.Laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo. Mes negalime priimti daiktus, kurie yra sunaikinti žmogaus elgesys. 8.Pardavėjas produkto ir paslaugos yra puikus, kaip aš galiu palikti postive atsiliepimų? Teigiami feeback (5 žvaigždutes) - tai labai svarbu mums, jūsų pasitenkinimas yra mūsų tik pursiut. Prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis prieš paliekant netural(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus, mes esame visada pasiruošę spręsti jūsų problemą.

Prekės Pavadinimas misfits
Modelio Tipas Kietas
Lytis Unisex
Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Medžiagos Sudėtis Pirmas sluoksnis karvės oda
Pamušalas Poliesteris
Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
Piniginės Mini Piniginės
Prekės Svoris 50g
Modelio Numeris 9098
Elemento Plotis 0.8 inch
Stilius Atsitiktinis
Apdaila Nėra
Piniginės Ilgis Trumpas
Elemento Ilgio 3inch
Interjeras Užtrauktukas Poucht,Kortelės Turėtojas,Nuotraukos Laikiklį
Elemento Tipas Piniginės
Uždaryti Tipas Hasp
Elemento Aukštis 4.1inch
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 18cm x 18cm x 3cm (7.09in x 7.09in x 1.18in)
Pakuotės Svoris 0.07kg (0.15lb.)

Panašūs produktai