Karšto Naujas Violetinė Mėlyna Spliced Vasaros Rankovių Čiuožėjas Suknelės 3 Modeliai 3D, Apelsinų Plisuotos Virš Kelio Suknelė Plius Dydis

€8.47

-18%

€10.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kelio suknelė, skater dress, suknelė plius, Pigūs kelio suknelė, Aukštos Kokybės skater dress, Kinija suknelė plius Tiekėjų.

JAV, ES, UK Dydis DifferencesTable Moterų Suknelės, kostiumai ir Apsiaustai:

Karšto Naujas Violetinė Mėlyna Spliced Vasaros Rankovių Čiuožėjas Suknelės 3 Modeliai 3D, Apelsinų Plisuotos Virš Kelio Suknelė Plius Dydis

Pavadinimas: Moterys, Skater Dress

Dydis: S,M, L,XL, 2XL,3XL,4xL

Sezonas: vasaros

Pristatymo laikas : 90% paketas bus pristatytas į 9 - 25 dienomis. Kartais, iki 45 dienų (Rusija 60 dienų).

Pristatymo Garantuotas : Visa grąžinamoji išmoka, jei jums nereikia gauti savo užsakymą 60 dienų Grąžinimo&Grąžinti : Taip

Skelbimas:

1.Gal 1-3 cm nuokrypis įvairių dydžių, vietas ir ruožas audiniai. Dydis diagrama yra nuoroda.

2.Spalva gali būti šviesesnis arba tamsesnis dėl skirtingų KOMPIUTERIO ekrano. Spalva skirtumas: Įvairių tipų kompiuterius, gali rodyti šiek tiek spalvų skirtumus.

Sveiki atvykę į MEILĖS KIBIRKŠTIS

( 1)Prekės bus išsiųstos būti siunčiami paliekant adresą, prašome RECONFRIM prieš užsakymą.

(2)Pareikšti bendrovės gali užtrukti daugiau dienų(3-4 dienas), negu, kad mes, siųsti, todėl kartais sekimo numerį galima atsekti 1-3 dienų.

(3)Jei pakuotės negalima atvykti laiku, prašome palaukti dar kelias dienas arba susisiekite su mumis pratęsti laiką, nereikia įdėti ginčo tiesiogiai. Susisiekite su mumis grąžinti, jei pakuotėje nėra gaunami per 60 dienų.

(4) Pristatymas:

5. Daugiau klausimų:

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.

Didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti. Drop laivyba, mes galime išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Nėra jokių muitų mokesčių?

Paprastai mes skelbiame minimali vertė, siekiant išvengti muitinės mokesčių. Tačiau dėl įvairių politikos sričių skirtingų šalių, gali būti, kad muitinės, mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas. Taigi galite palikti pranešimą kai užsakymo pateikimo apie tai, kiek vertės norėtumėte paskelbti.

(1)Jei yra kokybės problemų, susijusių su grąžinimo, pinigai bus grąžinti, kai galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo gavimo.

(2)Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, pradinę būklę grąžinamos prekės. Jei bet kokią žalą ar nuostolius, pirkėjai turėtų būti atsakingas už tai ir pinigai nebus grąžinti.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų prekėmis, nedvejodami susisiekite su mumis, mes stengiamės, kad solove problemų už jus.

spalva Mėlyna violetinė oranžinė
Medžiaga Poliesteris,Spandex
Modelio Numeris LSD
Dydis S,M, L,XL, 2XL,3XL,4XL
Iškirpte O-Kaklo
Stilius Atsitiktinis
Sezonas Pavasario, Rudens, Vasaros
Siluetas Plisuotos
Storis Vidurinis
Rankovės Stilius Reguliariai
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Modelio Tipas Geometrinio
Išsamiai Modelis Geometrinio
Apdaila Nėra
elastinga Taip
Lytis Moteris
kišenė Taip
Suknelės Ilgis Virš Kelio, Mini
Prekės Pavadinimas MEILĖS KIBIRKŠTIS
Talėja Imperija
Drop laivyba Taip
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 40cm x 25cm x 3cm (15.75in x 9.84in x 1.18in)
Pakuotės Svoris 0.22kg (0.49lb.)

Panašūs produktai