ERIKC B31 dyzelinas purkštuvas poveržlės Degalų Įpurškimo Jų Rinkiniai, trijų dydžių: 1.19 mm 1,20 mm 1.21.mm (50 vnt / dydis)

€68.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: purkštuvo plovimo, Dyzelinis Purkštukas (Benzinas), degalų purkštuvo rinkinys, Pigūs purkštuvo plovimo, Aukštos Kokybės dyzelinių purkštuvų, Kinija degalų įpurškimo komplektas Tiekėjų.

ERIKC B31 dyzelinas purkštuvas poveržlės Degalų Įpurškimo Jų Rinkiniai, trijų dydžių: 1.19 mm 1,20 mm 1.21.mm (50 vnt / dydis)

1. Produkto rodyti:

2. Karšto Produktų sąrašas:

3. Produktų palyginimas:

4. Apie mus:

Zhengzhou Liseron Alyvos Siurblio & Antgalis Co., Ltd "yra specializuota core atsarginės dalys, dyzelinių įpurškimo sistema jau daugiau nei 20 metų, daugiausia producting ir pardavimas , antgaliai, kontrolės valvee, vožtuvų kepuraitės, CRIN remonto rinkiniai, įpurškimo reguliavimas koreguojamas, "common rail" purkštuvų testuotojų ir remonto įrankiai. Be to, mūsų prekės ženklas "HAOTENG" ir "DYD", taip pat yra vienintelis atstovas iš UK ERIKC

Su didėjančios pasaulio auto išmetamųjų teršalų standartus, rinkos dalis ir poreikius CR produktai, kurių mažesnės energijos sąnaudos ir mažesnė tarša padidės, kiekvieną dieną. Susiduria didžiulį potencialą tarptautinėje rinkoje, Liseron yra pasirengęs teikti aukštos kokybės produktus ir paslaugas mūsų klientams remiantis koncepcija, technologinės inovacijos ir sąžiningas. Pagal pagrindinės sąvokos abipusės naudos, ilgalaikio bendradarbiavimo ir bendros plėtros, esame pasirengę sudaryti aljansą su sąžiningas draugų visame pasaulyje, dirbti kartu, siekiant sukurti verslo galimybes ir siekti, kad mūsų dangaus mėlynesnėmis!

Naudojimas
Elemento Ilgio 1
Garantija 6 mėnesių
Prekės Pavadinimas ERIKC
Chevrolet Modelis B60
Tipas Reguliavimas šim už Common Rail Įpurškimo
Kiekis 50 vnt/ dydis
B60 Metų 1991
Medžiagos Tipas 1
Automobilių Gamintojo Keičiamieji
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "Chevrolet"
Dydis 1.19; 1,20; 1.21.
Modelio Numeris
Bendras svoris 0.17 kg/dėžutėje
Pakavimo duomenys Neutralus arba pagal jūsų poreikius
Pakuotės Svoris 0.17kg (0.37lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai