Pagalvės užvalkalą lova Queen Dydis 21*31" Vandeniui Pagalvę Raštas Sklandžiai užvalkalas Už Bedbug ir šlapias Užtrauktuku Pagalvių užvalkalus

€17.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pagalvės Užvalkalą, atsparus vandeniui pagalvę raštas, pagalvė raštas, Pigūs pagalvės užvalkalą, Aukštos Kokybės vandeniui pagalvę raštas, Kinija pagalvę raštas Tiekėjų.

Karalienė Dydis 21*31" 1 Pora Sklandžiai Vandeniui Allerzip Pagalvę Raštas Užvalkalas Lova Klaidą ir Lova Drėkinimo

Viršaus Audinys: 100% poliesteris mezgimo audinys laminatas su TPU

Dydis: Standartinis 21*27"

Queen 21*31"

Karalius 21*37"

50x70cm

Įpakavimas: 1pair į PE maišas

AllerZip Sklandžiai pagalvę klausos apsaugos priemonės yra skirtos alergiškiems žmonėms suteikti apsauginį barjerą nuo dulkių erkių, bakterijų ir kitų alergenų. Tiesiog pastumkite lengva naudoti AllerZip Sklandžiai pagalvę apsaugų per savo pagalvės ir zip uždarymo.

pagalvė apsaugos pasiūlyti ne tik galutinis alergija ir lova klaidą apsauga, tačiau mūsų pagalvių užvalkalus, yra oro garų, akytas, atsparus vandeniui, padės išvengti dėmių ir yra absorbentas. AllerZip pagalvę klausos apsaugos priemonės yra kietas ir patogus miegoti, derinant komforto su atkuriamojo teisingumo, alergiškiems žmonėms miegoti. AllerZip pagalvę klausos apsaugos priemonės yra skalbti mašinoje ir džiovyklėje sausas paruoštas galutiniam patogumui.

AllerZip Sklandžiai Pagalvių užvalkalus Yra: pagrindinis alergijos apsaugos patvirtinta Entomologijoje Laboratorija, lova klaidą įkandimas įrodymas, Dulkių erkės kliūtis, apsaugo nuo alergenų, pavyzdžiui, gyvūnų pleiskanos ir žiedadulkių Oro garų, akytas, vandeniui ir absorbentas Atvėsti ir patogiai miegoti ant Minkšto, lygaus paviršiaus, skalbti Mašinoje ir gali būgniniai sausas Lengvai tilptų

Technics Megzti
Modelio Tipas Kietas
Dydis Queen
Nepadori Nuotrauka No
Funkcija Atsparus Vandeniui,Eco-Friendly
reitingas klasės
siūlų skaičius 200TC
Modelio Numeris pagalvė raštas
Ilgis For Double Bolster
Medžiaga 100% Poliesteris
Naudoti Ligoninės,Namų
Stilius Paprastas
Seksualinio Pobūdžio No
Audinio Skaičius 20
Tipas Užvalkalas
Modelis Paprastas Dažyti
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)
Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 2cm (7.87in x 3.94in x 0.79in)

Panašūs produktai