Aukštos Kokybės 3 Spalvos Reguliuojamas Junginys Svogūnai Slopinantys Lankas Stabdymo Įtaisas, Šaudymas iš lanko Priedai už Laivapriekio Medžioklės Šaudymo

€19.61

-4%

€20.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lankas & Rodyklių, Pigūs Lankas & Rodyklių, Aukštos Kokybės 3 Spalvos Reguliuojamas Junginys Svogūnai Slopinantys Lankas Stabdymo Įtaisas, Šaudymas iš lanko Priedai už Laivapriekio Medžioklės Šaudymo.

Aprašymas:

Spalvos: Raudona,Mėlyna,Juoda

Yra string stop funkcija, ir pagalvėle

Bet kurio kampo reguliavimas

Naudojimas: Bendrosios lankas

Savybės:

Yra string stop funkcija, ir pagalvėle

Bet kampas.

Lengva naudoti.

Komplektą sudaro:

1 x Junginys Svogūnai Slopinantys

Galime pristatyti savo sklypo visame pasaulyje per EMS, DHL, China Post, Singapore Post ir kt.,.

Produktai su baterijomis neleidžiama pristatymas per China Post, mes galime tik atsiųsti jas elektroniniu Po Singapūras. Rodykles neleidžiama pristatymas per Singapore post.

We will ship savo sklypo kuo greičiau po jūsų mokėjimo, bet mes negalime kontroliuoti prekių pristatymo metu, nes jis tvarko trečiosios šalies paslaugų. Bet jei siuntinys neatėjo per savo tikėtasi, prašome susisiekti su mumis jokių dvejonių.

Stebėjimo informaciją siuntinių, siunčiamų Kinija Paštu užtruks 2-3 darbo dienas parodyti, per Singapore Post tai užtruks 4-5 darbo dienas parodyti juos. Jūs galite susisiekti su mumis padėti stebėjimo pristatymas bet kuriuo metu.

Visus produktus, bus atidžiai tikrinami prieš pristatymas.

Kartais gali būti šiek tiek klaidų apie dydį arba spalvą, tarp produkto, kurį gautų ir parodė į nuotrauką, jei esate rimtas pirkėjas ir tikėtis 100% tiksli, prašome apsvarstyti prieš pirkdami jį.

Jei produktai gavote turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis iš karto, mes padarysime viską, kad padėtų išspręsti problemą.

Jei jus tenkina mūsų produktą ir mūsų paslaugos, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti mums 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, tai labai svarbu mums. jei jūsų netenkina, prašome susisiekti su mumis, mes bus suprasti savo problemą ir ją išspręsti už jus.

Mes etiketės, pakuotės, kaip mažą vertę, kad būtų išvengta papildomų mokesčių. Mes padarysime viską, kad padėtų jums artimųjų atstumas, bet jei muitinės paprašyti, pirkėjai turėtų būti atsakingas už mokesčius.

Prekės Pavadinimas MAK
Modelio Numeris TP1116
spalva Raudona, Mėlyna, Juoda
Naudoti Medžioklė
Tipas Lankas & Rodyklių Rinkinys
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 6cm (5.91in x 3.94in x 2.36in)

Panašūs produktai