MES nebijome PRIEŠ TERORIZMĄ Palaidinukė Vyrų, Moterų Drabužiai NR. TINC POR Spausdinti Hoodie Capless Palaidinės Taikos Jokio Karo

€10.42

-31%

€15.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: palaidinukė vyrai, vyrai palaidinukė, vyrai spausdinti palaidinukė, Pigūs palaidinukė vyrai, Aukštos Kokybės vyrai palaidinukė, Kinijos vyrų spausdinti palaidinukė Tiekėjų.

Spustelėkite, jei norite Peržiūrėti Daugiau Mados Drabužiai.

1 LAIVYBOS Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-2 darbo dienas nuo jūsų mokėjimas patvirtino, per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, EMS, ePacket, AE_Standard. Numatytasis laivybos būdas yra Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,kuris paprastai trunka apie 10-50 darbo dienas.Tai priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių. Jūs galite sekti jį į svetainę užsakymo detales .Paprastai tai trunka 2-3 savaites, ir JAV, ir Europoje,ir 15-30 dienų į Rusiją, ir 30-90 dienų į Braziliją. 2 SUSISIEKTI su Bet problema, prieš užsakant, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Bet pirmiausia,skirkite keletą minučių perskaityti visą informaciją pateikta čia.Jei ne, jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu prekybos vadybininkas arba el. paštu, mes atsakysime į jūsų klausimus per 24 valandas. 3 PO PARDAVIMO PASLAUGOS, Kai jūs gavote šį itmes jums užsisakyti,per 24 valandas,prašome ją atidžiai patikrinti.Jei jūs ne gauti ji per laivybos laikas ar kitų klausimų,susisiekite su mumis, be abejo. 4 ATSILIEPIMAI, Mes esame priklausomi nuo klientų pasitenkinimą, kad pavyks. Todėl jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 Rezultatas DSR yra labai svarbu mums. Jei jus tenkina mūsų daiktų, skirkite keletą minučių ir palikti savo teigiamą atsiliepimą. Ačiū!

Lytis Vyrai
Nuimamas Dalis Nėra
Elemento Tipas Hoodies,Susagstomi Megztiniai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
kokybė aukštos kokybės
Stilius Atsitiktinis
Storis Standartas
Modelio Numeris Jokio Karo
Tipas Reguliariai
Modelio Tipas Spausdinti
Uždaryti Tipas Nėra
Drabužių Ilgis Ilgai
Žmonės Jauni
Su gobtuvu No
Prekės Pavadinimas LUCKYFRIDAYF
Originalus Vieta Kinija
Dydis XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL
Rankovės Stilius Reguliariai
Medžiaga Poliesteris,Medvilnė
Apykaklės O-Kaklo
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 25cm x 20cm x 25cm (9.84in x 7.87in x 9.84in)

Panašūs produktai