PK-HL-D1 S. nerūdijančio plieno patvarus outlook garo šildymo kolonėlė elektros Hot dog mašina Kioskas

€145.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mašina, mašina mašinos, mašina šuo, Pigūs mašina, Aukštos Kokybės mašina mašinos, Kinija mašina, šuo Tiekėjų.

Klausimas apie hot dog

Karšto šuo yra dešra ėjo griežinėliais ir bandelė. Ji yra labai dažnai patiekiamas su garstyčios, kečupas, svogūnai, majonezas, pasimėgauti, ir/arba raugintais kopūstais.

Istorija

Vežimėliai pardavimo frankfurters New York City, apie 1906 m. Kainos yra išvardytos kaip "3 centų kiekvienam ar 2, 5 centų".

"Pradžia-virti" hot dog su kečupas, garstyčios, žalias svogūnas, keptais svogūnais, dirbtinių bacon bits, ir marinatas-relishClaims apie hot dog išradimas yra sunku įvertinti, kaip istorijos teigti, sukūrimas, dešra, pateikiant dešra (arba kitos rūšies dešra) ant duonos ar bandelės kaip pirštu maisto, populiarinimas esamų patiekalas, ar taikymo pavadinimą "hot dog" su dešra ir bun derinys, dažniausiai naudojamas su kečupas arba garstyčių ir kartais pasimėgauti.

Žodis " frankfurter ateina iš Frankfurtas prie maino, Vokietija, jei kiaulienos dešrelės tarnavo bun panašus į karšto šunys atsirado.[1] Šios dešros, Frankfurter Würstchen, buvo žinomas nuo 13 amžiaus, ir atsižvelgiant į žmonių atveju imperial coronations, pradedant karūnavimo Maximilian II, Šventosios Romos imperijos Imperatoriaus kaip Karalius. Wiener reiškia Viena, Austrija, kurio vokiečių pavadinimas yra "Wien", namo dešra, pagaminti iš mišinio, iš kiaulienos ir jautienos " [2] (plg. Mėsainis, kurio vardas taip pat kilęs iš vokiečių miesto). Johann Georg Lahner, a 18/19 amžiuje mėsininkas iš Badeno miesto Coburg, sako, kad davė Frankfurter Würstchen į vieną, kur jis pridūrė, kad jautienos mišinio ir tiesiog vadinamas ji Frankfurter.[3] Šiandien vokiškai kalbančiose šalyse, išskyrus Austriją, hot dog dešrelės, vadinamos " Wiener ar Wiener Würstchen (Würstchen reiškia "mažai dešra"), į diferenciacija į originalą, tik kiaulienos mišinio iš Frankfurto. Šveicarijos vokiečių, jis yra vadinamas Wienerli, o Austrijoje sąlygų Frankfurter ar Frankfurter Würstel yra naudojami.

Maždaug 1870, dėl Coney Island, vokiečių imigrantas Charlesas Feltman pradėjo pardavinėti dešras į ritinius.

Kiti neva išrado karšto šuo. Idėja hot dog į bandelė yra įtakojamas žmona, vokietijos, pavadintas Antonoine Feuchtwanger, kuris pardavė karšto šunys gatvėse St. Louis, Misūris, Jungtinės amerikos valstijos, 1880 m., nes jo klientai nuolat atsižvelgiant baltosios pirštinės perdavė juos valgyti be jų deginimas rankas. Anton Liudvikas Feuchtwanger, Bavarijos dešra pardavėjas, sakoma, buvo įteiktas dešros ritininis Pasaulio Mugė–arba 1893 Pasaulio Kolumbijos Ekspozicija Čikagoje arba 1904 Luizianos Pirkimo Ekspozicija St Louis–vėl tariamai dėl to, kad baltosios pirštinės jis davė klientams, kad jie gali valgyti savo karšto dešros komfortą pradėjo išnykti, kaip suvenyrai.

Asociacijos tarp karšto šunys ir beisbolo pradėjo anksčiau kaip 1893 su Chris von der Ahe, vokietijos imigrantų, kurie priklauso ne tik St. Louis Rudi, bet taip pat pramogų parką.

Kitas teiginys išrasti hot dog pasakė Harry M. Stevens, Amerikos sporto koncesininkas, kurių pardavėjai pardavė vokiečių dešros ir ritinėliai žiūrovų old New York Polo grounds žiemą. Jis pavadino juos "Takso sumuštiniai", bet New York Post " karikatūristas "negalėjau rašybos takso, todėl, kai jis atkreipė animaciją, jis ragino juos karšto šunys."

1916, lenkijos Amerikos darbuotojas Feltman pavadinto Nathan Handwerker paskatino įžymybių klientams Eddie Cantor ir Jimmy Durante eiti į verslo konkurenciją su savo buvusio darbdavio. Handwerker sumažino Feltman ' s įkrovimo penki centai hot dog, kai jo buvęs darbdavys ėmė ten.

Anksčiau laiko maisto reglamentas, kai karštas šuo buvo įtarti, Handwerker pasirūpino, kad vyrai dėvi chirurgo smocks buvo vertinamas valgyti ne Nathan ' s Famous įtikinti potencialius klientus.

Etymology

Hot dog pardavėjas AmsterdamThe terminas "šunų" buvo naudojamas kaip sinonimas dešra nuo 1884 ir kaltinimų, kad dešrų formuotojai, naudojamas šunų mėsos data bent 1845. Į 20 amžiaus pradžioje, vartojimo šuns mėsa Vokietijoje buvo įprasta. Įtarimas, kad dešrelės, esančių šuns mėsa buvo "kartais pateisinamas".

Pasak mito, naudoti visą frazę "hot dog" su nuoroda į dešra buvo žinomas laikraštis karikatūristas Thomas Aloysius ", TAD" Dorgan 1900 animacinių įrašymo pardavimas karšto šunys metu niujorko Milžinai beisbolo žaidimą Polo grounds. Tačiau, TAD anksčiausiai naudojimo "hot dog" nebuvo nuorodos į beisbolo žaidimas Polo Priežasčių, bet į dviračių lenktynes Madison Square Garden", niujorko Vakarą Leidinys gruodžio 12 d., 1906 m., o iki to laiko terminas "hot dog" su nuoroda į dešra jau buvo naudoti.Be to, ne kopija apocryphal animacinių filmų niekada nebuvo rasti.

Seniausia žinoma naudojimas "hot dog" aiški nuoroda į dešra, nustatė, Fred R. Shapiro, pasirodė gruodžio 31, 1892 klausimas Paterson (NJ) Kasdien Spaudoje. Istorija susijusi su vietos kelionės pardavėjas, Tomas Francis Xavier Morris, taip pat žinomas kaip "Hot Dog Morris".

Kažkaip arba kitų frankfurter ir ridos, atrodo, eiti į vietą, kur tuščia jaučiamas labiausiai. Mažas berniukas gavo apie tokius žinomus terminus, su šios rūšies pietūs, jog dabar jis nurodo ją kaip "karštas šuo". "Ei, Ponas, duok man hot dog greitai," buvo stulbinantis, kad rožinis-cheeked gamin mesti ne vyras, kaip Spaudos žurnalistė stovėjo šalia praėjusią naktį. "Karštas šuo" greitai buvo įkišta į gash roll, brūkšnys garstyčių taip pat aptaškytos ant "šuo" su

Keičiamos Plokštelės hot dog
Funkcija hot dog mašina
Prekės Pavadinimas PERFORNI INŽINERIJOS PERFOM
Įtampa (V) 220/240
Priedai null
Modelio Numeris PK-HL-D1
sertifikavimo CE
Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė) null
Galia (W) 300
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
spalva Kinijos kištuko, Europos kištuko, Amerikos kištuko, UK plug
Pakuotės Svoris 30.0kg (66.14lb.)
Pakuotės Dydis 63cm x 40cm x 50cm (24.80in x 15.75in x 19.69in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai