Už "Huawei MediaPad T3 8.0 PU Odos Piniginės "Padengti Slim 8" Planšetiniai Fundas KOB-L09 KOB-W09 Garbė Žaisti Mygtukai 2 Apsauginiai Stovi

€8.34

-21%

€10.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tabletę funda, mygtukai 2, funda tablet, Pigūs tablet funda, Aukštos Kokybės mygtukai 2, Kinija funda tablet Tiekėjų.

Sveiki atvykę į mūsų mobiliojo telefono aksesuarų parduotuvė. Mes Paramos Dropshipping,Didmeninė prekyba,OEM elementus ,mes galime suteikti jums geriausią kainos,aukštos kokybės Produktus.

Kas kad mes galime būti laivas per 2 reikalas dienų.

PASTABA

1. Rusijos draugai Prašome palikite savo VARDĄ, pavardę ir Išsamus Adresas,Nes Rusijos naujoji politika.

2.Kai jums pasirinkti Free Shipping,tai negali būti stebimi po sklypas kairėje Kinijos(Ne sekimo),jei negalite priimti , prašome pasirinkti kitų laivybos būdas, kuris gali atsekti(Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu)

3 .Nes kiekvieno asmens ekranu poveikis yra skirtingas, ten bus šiek tiek spalvų skirtumas!

4 .Jeigu pristatymo laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną pirmą kartą

5 . Jei nesate patenkintas su prekės arba laivybos laiko, nereikia skubėti atidaryti ginčą, jūs galite susisiekti su mumis pirmą, bendrauti!

Už " Huawei MediaPad T3 KOB-L09 KOB-W09 Garbė Žaisti Mygtukai 2 8.0 colių

Puikus aptarnavimas po pardavimo, Prašome don \\ 't palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be ryšio, manome, kad mūsų bendravimas padės išspręsti šią problemą už jus, ir tai nebus \\' t let you down. Jūs žinote, bet neigiamas arba neutralus, arba ginčo skauda abiejų pusių, ir won \\ 't tegul ši problema tikrai bus išspręsta. Mokėjimo · 1. Kaina šis punktas yra fiksuoto dydžio, galite užsisakyti ir užbaigti mokėjimo tiesiai. · 2. Jei yra kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis internetu arba palikite mums pranešimą per Kontaktą Dabar. Mūsų atsakymas turėtų pasiekti jus per 12 valandų. · 3. Jūs galite padaryti apmokėjimą už užsakymą Kreditine Kortele, Pinigų Booker, Money Gram, Banko T / T", "Western Union" ir kt. · 4. Mokate Kapt.lt, po to, kai gausite prekes Kapt.lt bus išleisti pinigai mums. Tai yra saugus DEPONAVIMO PASLAUGĄ Pristatymas: Vežimas · 1. Prekės yra vežamos tik iš po apmokėjimo, yra patikrintas. · 2. Mes laivas elementus per DHL, UPS, FEDEX, TNT, Specialaus Oro transporto Paslaugos į pasirinktą šalyse, mes laivas per China Post Oro (CPA), AVS, kad visame Pasaulyje, išskyrus GOA / FPO. · 3. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir objektyvių veiksnių, jis gali užtrukti daugiau nei po reguliarios laivybos laikas. · 4.Siekiant užtikrinti, kad jums gauti jūsų užsakymą, su tax free importuojant, galime pareikšti, su mažesnės vertės. · 5. Šis Mažesnės Vertės neturi atsispindėti bendros kainos, kurią sumokėjo ar rinkos vertės produktas ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles. · 6. Jokių importo mokesčių pirkėjų atsakomybę. · 7. Jei jūs cant kelio su patarė originalus sekimo 4 dienų, ji gali būti pakeista arba raštu negerai, per klaidą, prašome susisiekti su mumis tikrinti toliau. · 8. Mes paramos lašas laivybos kai platintojams Kinija Paštu Registruota Airmails, mes turime pasirašyti bendradarbiavimo sutartį. Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant oro paštu, pasiekti dauguma šalių per 10-20 darbo dienų. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 20 dienų.

Kodėl Kapt.lt Pristatymas? Kai jūs turite pateikti savo užsakymą Kapt.lt, pardavėjas atsiųs paketą į mūsų shipping centre.

Iš čia, mes galime padaryti, įsitikinkite, kad jūsų paketas yra išsiųstas laiku, ir mes pridėsime stebėjimo informaciją jūsų užsakymo detalės, todėl, kad jūs galite sekti

jūsų paketas, kada ir kur norite. Kiek laiko užtrunka mano paketas atvykti, jei aš naudoju Kapt.lt Pristatymas? Tai priklauso nuo to, kuris variantas jums choos

Paketus, kurie yra siunčiami su Kapt.lt Standartinis Pristatymas trunka nuo 15 iki 45 darbo dienų, kadangi Premium siuntų apytikriai pristatymo

laikas nuo 7 iki 15 darbo dienų. Kaip aš galiu stebėti užsakymą, išsiųstas per Kapt.lt Pristatymas?

Galite patikrinti logistikos informaciją tiesiogiai jūsų užsakymo. Informacija bus atnaujinama per 5-7 dienas po pardavėjo atsiuntė paketą.

Štai kaip galite tai padaryti:

1. Eikite į

2. Spustelėkite "Peržiūrėti Detaliau"

3. Stebėjimo duomenys pagal "Logistikos Informacija"

100% garantija, naujas prekes ir gerai sąlyga, jei jos išvežti. Jei prekė yra su trūkumais, kai jūs gaunate, mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio, arba kad kredito memo, arba siūlome grąžinti po nekokybiška prekė yra patikrintas. Pls būti tikri, gauti patenkintas sprendimas pagaliau. Jei jūs esate nepatenkinti savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis iš karto prieš didinant ginčo ar nepalikdamos jokių neigiamų atsiliepimų. Prašome grąžinti per 14 dienų keitimo ar grąžinimo. Kai tik gausime daiktų atgal į savo pradinę būklę na, mes pakeisti arba grąžinti už jus. Pirkėjas turi mokėti už laivybos atgal. Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, jis gali būti vis dar siunčiami atgal keistis. Mes džiaugiamės, išsiųsti naują, po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Laivybos mokestis už tiek taip, turi būti sudaryta pagal pirkėjui. Pls patvirtinti pristatyti taip greitai, kaip jūs gauti prekes. Jei jums dont gauti prekes, kai jos arti tikrą laiką, nustatytą Kapt.lt, kreipkitės į mus pratęsti prekių pristatymo metu, vietoj atidaryti ginčų. Jei galite patvirtinti, pristatymo laiku ir palikti mums, 5 arba 4 žvaigždučių atsiliepimus, esame dėkingi.

wy-plugin-pradėti

Karšto Prekės

$11.91

$12.21

Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis 8"
Tipas Apsaugos Shell/Oda
Suderinamos Prekės Už "Huawei"
Ilgis 21.5inch
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga oda
Funkcija Lašas atsparumą,atsparus smūgiams
Prekės Pavadinimas OL
Modelio Suderinamumas už " Huawei MediaPad T3 8.0
Modelio Numeris už " Huawei MediaPad T3 8.0
Stilius verslas
Plotis 13.2inch
Pakuotė Taip
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.226kg (0.50lb.)
Pakuotės Dydis 5cm x 5cm x 2cm (1.97in x 1.97in x 0.79in)

Panašūs produktai