Juokinga Citatos Spausdinti Puodelis "argi ne niekas gavo laiko, kad" Keraminės Medžiagos, Balta MugCoffee Puodeliai (11 Oz talpos)

€13.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Puodeliai, Pigūs Puodeliai, Juokinga Citatos Spausdinti Puodelis "argi ne niekas gavo laiko, kad" Keraminės Medžiagos, Balta MugCoffee Puodeliai (11 Oz talpos).

11 Oz talpos, dydžio į 3.23"(W) x 3.74"(H) C-formos rankena, patogu laikyti Ilgaamžės keraminės medžiagos, saugu ir sveika gerti Klasikinis baltas puodelis, kieto spalva bus lengvai sumaišoma ir suderinti su daug dizaino ir kitos spalvos, Skirtos kasdieniam naudojimui, puikiai tinka kavos, arbatos, karšto kakavos, sriuba ir daugiau Laivų Pranešimas: 1.Prašome Patikrinti, ar jūsų adresas yra galimybė gauti laišką.Paprastai Reikia maždaug 12-30 dienų. Kai kuriose šalyse užtruks daugiau nei 35 dienos 2.Paprastai We Ship užsakymą, E Paketinių ,Už Mūsų Šalį, kad Tai bus tiesiog užtrunka apie 2 savaites .Bet suklaidinti, pls, Prašome Susisiekti su MUMIS,Ačiū. Atsiliepimų: 1.TEIGIAMAS GRĮŽTAMASIS ryšys yra labai svarbus mums. Prašome susisiekti su mumis metu, jei esate nepatenkinti su elementą. 2.Neigiamas grįžtamasis ryšys negali išspręsti problemų,jums turėtų pasakyti mums problemų,Todėl galime pataisyti ir padaryti laimingą.

Ilgaamžės keraminės medžiagos, saugu ir sveika gerti.

Accpet Užsakymą paslauga nemokamai.siųsti savo nuotrauką į įprastinį savo puodelis. 11 Oz talpos, dydžio į 3.23"(W) x 3.74"(H) C-formos rankena, patogu laikyti Ilgaamžės keraminės medžiagos, saugu ir sveika gerti Klasikinis baltas puodelis, kieto spalva bus lengvai sumaišoma ir suderinti su daug dizaino ir kitos spalvos, Skirtos kasdieniam naudojimui, puikiai tinka kavos, arbatos, karšto kakavos, sriuba ir daugiau Laivų Pranešimas: 1.Prašome Patikrinti, ar jūsų adresas yra galimybė gauti laišką.Paprastai Reikia maždaug 12-30 dienų. Kai kuriose šalyse užtruks daugiau nei 35 dienos 2.Paprastai We Ship užsakymą, E Paketinių ,Už Mūsų Šalį, kad Tai bus tiesiog užtrunka apie 2 savaites .Bet suklaidinti, pls, Prašome Susisiekti su MUMIS,Ačiū. Atsiliepimų: 1.TEIGIAMAS GRĮŽTAMASIS ryšys yra labai svarbus mums. Prašome susisiekti su mumis metu, jei esate nepatenkinti su elementą. 2.Neigiamas grįžtamasis ryšys negali išspręsti problemų,jums turėtų pasakyti mums problemų,Todėl galime pataisyti ir padaryti laimingą.

Modelio Numeris pawmug
Drinkware Tipas Puodeliai
Medžiaga Keramikos
Funkcija Eco-Friendly
Specifikacija 1
Prekės Pavadinimas BearPaw
Priedai Nė Vienas,
Talpa 11oz
Tipas Kavos Puodeliai
Stilius Amerikietiško Stiliaus
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai