1 vnt Smuikas Peties Poilsio Klevo medienos 4/4 Patvarus, Stiprus VIoin Dalys 23011#

€22.76

-5%

€23.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pečių poilsio, smuikas peties poilsio, smuikas peties, Pigūs peties poilsio, Aukštos Kokybės smuiko peties poilsio, Kinija smuikas peties Tiekėjų.

Kviečiame Peržiūrėti Mano elementą. Aš suteikti jums geriausia elementą prie jūsų. Aš esu naujesnių "ebay". Taigi, aš jums suteikti mano visi klientų mažiausią kainą ir geriausią kokybę. Jūs gausite siuntos greitai ir greitą atsakymą. Visi daiktai bus patikrintos jūs catrfully ir išbandyti jums. Įsitikinkite, kad jums gauti elementą pagal geriausios būklės. Galiu garantuoti, kad jums patinka mano punktas labai daug. Pirkti info :

Savybės:

1 vnt Smuikas Peties Poilsio Klevo medienos 4/4 Patvarus, Stiprus VIoin Dalys

Grįžti Info:

Jei jums nepatinka mano punktas, arba yra tam tikrų problemų dėl laivybos procesą. Galite pastebėti, mane. tada mes galime gauti geriausias būdas išspręsti problemas. Galite grąžinti ją atgal į mane. bet tai bus pagal būklė, kai jūs gaunate jį, ir aš jums grąžina pinigus atgal į jūsų. Tačiau nereikia nerimauti, kad,, aš pabandyti mano geriausia apsaugoti elementą. ji beveik happend.

Pakuotė:

Mūsų prekės yra ateiti su putplasčio dėžutę, lengva nešiotis ir saugos pakankamai prekės,

MUITINĖS SPAUDAI

We will ship daiktas kaip dovana ir pranešė, prekių vertė, yra žemas USD. Jums gali tekti mokėti mažai arba jokio sumokėti muito mokesčius. Bet tai yra būtina, arba užsakymą bus atidaryti paketą ir įvertink gitara. Mes turime pakankamai patirties, kad padėtų jums gauti elementą saugiai.

Pristatymas

Ji normlly nukelia mus 1-7 dienų, kad gauti prekes galite sumokėti paruoštas laivybos po jūsų mokėjimas patvirtino .com.

Mes paprastai naudoti EMS vežimo sąnaudos būtų mažesnės ir geresnių paslaugų.

Jis paprastai trunka apie 5-8 dienų EMS pristatyti prekes. Tada galite gauti elementus, išklausęs pasibelsti į jūsų duris.

Mes džiaugiamės, kad sujungti laivybos už prekes mokama vienu mokėjimu. Siuntimo kainos bus pagrįstos bendras svoris daiktų, ir savo buvimo vietą.

Esame labai profesionalus ir atsargūs, apie pakuotę laikyti daiktų saugus transportuojant.

Po Pardavimo, Klientų Aptarnavimo

Mūsų 100% pasitenkinimo garantija leidžia jums pirkti su pasitikėjimu!

Prekės yra PAGAMINTOS KINIJOJE. Jie yra tie, kad kai kurie iš jūsų vaikinai ieško, bet jie yra gera ir verta pinigų jums mokėti.

Retais instancijos brokuotą prekę, būtinai susisiekite su mumis, pirmą ir leiskite išsiaiškinti geras būdas ją išspręsti.

**nedvejodami man, jei turite kokių nors klausimų**

Ačiū ir laimingas siūlymas

Apsilankykite mūsų parduotuvėje Kitos " GREAT deals ir Daiktų! !

Į

Ebay Pardavimo yra tik dalis mano kompanijos. Mūsų klientai yra perpardavėjai,smuikui, parduotuvės,miuziklų,mokytojai,tuthiers ir t.t... Taigi, Mes tikimės sukurti ilgą laiką, santykius su mūsų ebay klientams,100% kokybės garantiją. Sveiki man duoti patarimų dėl qaulity ir paslaugų, mes suteikiame jums. Jei esate individualus pirkėjas, mokytojas, muzikos mokykla, parduotuvė, ir tt.. I bus jūsų geriausia pasirinkti.

Naudoti Smuikas Naudoti
Prekės Pavadinimas yinfente
Modelio Numeris 4/4
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)

Panašūs produktai