Naujas!!!(12pcs/lot), Putos, Rožių Vestuvių Kamuolys Bučiavosi Kamuolį, Vestuvių Dekoravimas Kambario Dekoro.4 dydžių pasirinkimas. *NEMOKAMAS PRISTATYMAS *

€99.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kamuolys lygiosios, dekoravimo kamuolys stiklainiai, kamuolys milteliai, Pigūs kamuolys lygiosios, Aukštos Kokybės apdailos kamuolys stiklainiai, Kinija kamuolys milteliai Tiekėjų.

Rožinė+Dramblio kaulo Putos, Rožių Bučiavosi Kamuolys Jis yra maždaug. 40 rožes 20cm putų rose bučiavosi kamuolys. Maždaug. 33 rožes 19cm putos, rožių bučiavosi kamuolys. Maždaug. 23 rožes 17cm putos, rožių bučiavosi kamuolys. Maždaug. 18 rožes 15cm putų rose bučiavosi kamuolys.

Esame tiesioginiai gamyklos pardavėjas, mums būtų labai malonu priimti individualų elementus, pls nedvejodami kreipkitės į mus, jei jums reikia kitų spalvų, dydžių ,skirtingų dizainų. Ačiū:) Jei jums reikia didelių užsakymą, mes jums didelis nuolaida!!

Didmeninė---- Naujos!!!(12pcs/lot), Putos, Rožių Vestuvių Kamuolys Bučiavosi Kamuolį, Vestuvių Dekoravimas Kambario Dekoro.4 dydžių pasirinkimas. *NEMOKAMAS PRISTATYMAS *

Prašome turėti omenyje, kad gali būti šiek tiek variacijos dėl monitoriaus spalvų parametrus. Jei yra kokių nors problemų, kas, kad kada nors su elementą, kai jis yra gautas, ir jūs ne 100% laiminga prašome susisiekti, prieš paliekant atsiliepimą arba elektroniniu paštu arba telefonu ir mes būsime labai laimingi galėdami padėti bet kokiu būdu, mes galime.

Pastaba:

a. Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

b. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo ."Western Union, taip pat palankiai įvertino.

Saugumo sumetimais, mes tik laivas užsakymus, pristatymo adresą, kurį patvirtino, su sąlyginio Deponavimo.

1.Sąlygų Siunta:

Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas. Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo.

2.Laivybos Įmonėms:

Mes naudojame siuntą "EMS", "UPS","DHL","FEDEX" "TNT".

Mes pasirinkti geriausią laivybos kelią į laivą jums.

Mes tik nemokamas pristatymas į kai kurias šalis:

(Jungtinė karalystė, JAV, Ispanija ,Prancūzija, naująja zelandija, Australija,Sigapore, Malaizijos, Kanados,Korėjos,Japonijos,Brazilijos, Danijos, Norvegijos,Suomijos, Švedijos,Airijos,Vengrijos,Šveicarijos,Belgijos,

Austrija, Fidžis, Nyderlandai , Liuksemburgas , Malta , Portugalija, Šveicarija,Papua Naujoji Gvinėja)

Į kitas šalis, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti atsiliepimus. Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį. Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Mainai tik tuo atveju, jei vienas iš jūsų pirkti iš mūsų, kurie visiškai skiriasi nuo jav, galite paprašyti pakeisti jį.

gėlių kamuolys vestuvių dekoravimas bučiavosi kamuolius pomanders
dekoratyvinių gėlių kamuoliai PUTŲ ROŽIŲ KAMUOLĮ
Kabantys gėlių kamuolys gėlių kamuolys apdaila
nuotakos gėlių kamuolys dirbtinių gėlių kamuolys
Tipas Dekoratyvinės Gėlės Ir Vainikai
rose bučiavosi kamuolys galima padaryti individualų spalvos
spalva ROŽINĖ+BALTA
dirbtinis vestuvių gėlės kamuolys 20cm,19cm,17cm,15cm
Prekės Pavadinimas Jarrey
W/rankena Juostelės juostelės galus
Rūšis Kamuolys
Proga Vestuvės
putų rose vestuvių kamuolys vestuvės
Dirbtinių Gėlių rožių kamuolį už vestuves
Pakuotės Dydis 34cm x 25cm x 25cm (13.39in x 9.84in x 9.84in)
Įrenginio Tipas daug (12 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 3.0kg (6.61lb.)

Panašūs produktai