2016 naujas stilius, seksualus kostiumai Moterų dainininkė ds habergeons šarvai veiklos suknelė bodysuits vientisas juodos spalvos top apranga kostiumas

€147.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suknelė promo, suknelė 4xl, suknelė žirafa, Pigūs suknelė promo, Aukštos Kokybės suknelė 4xl, Kinija suknelė žirafa Tiekėjų.

Viršų Pardavimo Produkto Aprašymas

Šis rinkinys apima Šarvai, akių viršaus ir šortai.

Labai svarbi Mūsų Dydis yra Mažesnis nei JAV ar Europos Dydį, Prašome parašyti savo ūgį ir svorį , mes atsiųsime jums geriausią dydį, kad jums tinka. Apie laivybos Mes laivą iš prekių per 7days nuo gavimo jūsų mokėjimo ir bus pasiūlyti sekimo numerį. Jei norite gauti trumpą laiką, pls susisiekti su mumis siųsti iki express ir jums turėtų sumokėti už papildomą mokestį . Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių. EMS 7-10 dienų, DHL 3-7 dienų Nemokamas pristatymas paprastai 7 darbo dienas, į : didžioji Britanija, Vokietija, Prancūzija, Airija, Austrija, Belgija, Islandija, Danija, Suomija, Nyderlandai, Liuksemburgas, Norvegija, Portugalija, Švedija, Šveicarija, Ispanija, Graikija, Italija, paprastai 10 darbo dienų : Jungtinės amerikos valstijos, Kanada, Australija, Japonija, Naujoji Zelandija, paprastai 15 dienų : Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos, čekijos Respublika, Latvija, Lietuva, Lenkija, Lichtenšteinas, Rumunija, Estija, Malta, Albanija, Slovakija, Slovėnija, Turkija, Vengrija, Andora, Bulgarija, Bosnija ir Hercegovina, Farerų Salos, Vatikanas, Grenlandija, Kosovas, Kroatija Apie Atsiliepimus, Jei jums patinka mūsų produktas, pls palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jums nėra įvykdytos, jūs turite susisiekti su mumis per 5 darbo dienas po to, kai jūs jį gauti, nes visi mūsų produktai yra specialios naudojimo etape parodyti, mes canot priimti grįžti po savaitės, nes kas nors gali jį naudoti jau dabar.

Prekės Pavadinimas ZIPPIDY
Dydis One Size
Modelio Numeris šarvai
Stilius Sexy
Naudoti šou, šokių,dainininkas,DJ, veiklos
Elemento Tipas Kinija Kostiumas
Šokių Tipas Kinijos Liaudies Šokis
Medžiaga Akrilas,Viskozė
spalva Juoda
Metų 2014 naujo
Lytis Moteris
Pakuotės Dydis 40cm x 30cm x 20cm (15.75in x 11.81in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai