FUWAYDA " SONY CCD Chip Automobilio Galinio vaizdo ATVIRKŠTINIO Vaizdo Veidrodis Su Vadove Linija KAMERA skirta Mercedes-Benz B200 A-klasės W169 B-Klasės T245

€12.69

-22%

€16.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilio galinio vaizdo atvirkštinį, "sony ccd galiniai, automobilių galinis atbuline kamera, Pigūs automobilių galinio vaizdo atvirkštinį, Aukštos Kokybės " sony ccd galiniai, Kinijos automobilių galinis atbuline kamera Tiekėjų.

Rekomenduojami Produktai

Tai yra mūsų parduotuvės nuorodą: ( ) SONY CCD kamera yra didelis, aišku, geresnės kokybės, nei Spalvinga CMOS ir CMD " SONY CCD Automobilis automobilio galinio vaizdo kamera: Mercedes-Benz B200 (2008-2011 M.) Mercedes-Benz A-Klasės W169 Mercedes-Benz B-Klasė T245

Pagrindinės Savybės Didelis,Aiškus, Naktinio Matymo,Vandens Įrodymas, Plastiko medžiagos.170 laipsnių vaizdas kampas,labai mažas ir lengva įdiegti.Mažas apšvietimas ir užpildyti automatinio šviesos,atsparus vandeniui.Sukurta pagal licese šviesos skylė įdiegti. Jums tereikia ekrano ir vaizdo įvesties prievadas.

PLS prašome atkreipti Dėmesį, žemiau : jei Norite būti saugūs, prašome atkreipti dėmesį dydžio nuotrauką prieš perkant. Prašome susisiekti su mumis, jei nesate tikri.Prašome įsitikinkite, kad mūsų produkto dydis taip pat su savo automobilį' s license plate light, nes ten gali būti šiek tiek skiriasi net ir to paties stiliaus automobilį, tačiau iš skirtingų šalių. Šis fotoaparatas pakeis vienas licencijos numerio apšvietimo lemputės. Vaizdo jutikliai: 1/4" Color SONY CCD Chip TV Sistema: NTSC (PAL versija, turėtų būti reikalaujama) Minimalus apšvietimas. AGC: Automatinė BLC: Auto Baltos spalvos Balansas: Auto Vaizdo Spalva: Spalvinga efektyvūs vaizdo taškai : 728x512 Rezoliucija : 520TV eilutės (Normalus CMOS/CCD/CMD fotoaparatas 420 TV Linijų) Video Išėjimas: 1.0 Vp-p,75Ω Elektroninis Išlaikymas: 1/60(NTSC)-1/10000S, 1/50(PAL)-1/10000S S/N santykis: Daugiau Kaip 48db Objektyvas Kampas: 170 Laipsnių Vandeniui Klasė:Ip 68 Veikimo Temperatūra: nuo -20°C iki+80°C RH95% Sandėliavimo Temperatūra: Nuo -30°C+80°C Darbinė Galia (DCV): 12 V Srovės suvartojimas: 90mA Max " SONY CCD AUTOMOBILIŲ FOTOAPARATAS

Pakuotė:

1 x Vandeniui Automobilio Galinio vaizdo " SONY CCD Camera

1 x 5M Vaizdo Kabelis

1 x Maitinimo Kabelis

Įrengimo Būdas Imtis savo akcijų licenciją plokštelės šviesos atgal į savo automobilį. Nustatyti fotoaparato, kur akcijų licenciją plokštelės šviesos buvo. Prisijungti built-in licenciją plokštelės šviesos kamerą, kai išteklių licenciją plokštelės šviesos buvo prijungtas gauti teisę Prijunkite maitinimo fotoaparato, kad jūsų stabdžių žibintai - raudoną laidą prie teigiamo ir juodą laidą prie neigiamo. Prijunkite vaizdo kabelį, fotoaparato į pratęsimo laido. Prisijungti pratęsimo laido prie savo automobilio ekrane. Pamatysite vaizdus, kai jūsų automobilis yra atvirkštinis perėjimas.

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties. Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.

Gavęs elementus mes grąžinsime jums nedelsiant.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes teikiame 1 mėnesį pakeitimo ir 12 mėnesių techninė priežiūra, garantijos. Elementai gali būti pakeisti per pirmąjį mėnesį ar palikti pirmą metų.

***** Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus.(Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą.).

Prieš grįžtant elementus, prašome skambinti s

Signalo Tipas Transporto Priemonės, Atsarginės Kameros
Lęšių Medžiaga Plastikiniai + Stiklas
Prekės Pavadinimas FUWAYDA
Laidais ar Bevielio ryšio Viela
Medžiagos Tipas ABS
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Pakuotės Svoris 0.563kg (1.24lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 14cm x 9cm x 9cm (5.51in x 3.54in x 3.54in)

Panašūs produktai