Tiekimo ebony nervintis bazės jade vaza pjedestalo bazės

€80.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bazės, Pigūs bazės, Tiekimo ebony nervintis bazės jade vaza pjedestalo bazės.

Modeliavimas:Abstract

Taikoma scena:Pradžia

Gamybos Metodas:Pusiau rankinis cyborg

Pakuotė:Medinis langas

Kilmės vieta:Jiangsu Provincijos

Atspausdintas LOGOTIPAS:Gali

Dydis:vidinis skersmuo 8cm aukštos 6cm, 10cm, didelis vidinis skersmuo 6cm, 12cm didelis vidinis skersmuo 6cm, vidinis skersmuo 14cm aukštis 6cm, vidinis skersmuo 16cm aukštis 6cm

Produkto Pavadinimas: Juodmedis nervintis, juodmedžio pjedestalo vaza pjedestalo bazės

Produkto Specifikacijos: 8 10 12 14 16cm aukštos 6.2

Produkto informacija:

[Ebony]

Juodmedis, daugiausia pagaminti Indija, Indonezija, Tailandas, Mianmaras ir kitų šalių. Ebony akivaizdus skirtumas tarp kaπtoninα ir balana, balana balta (su cinamono arba schungite) iki rausvai rudos spalvos; kaπtoninα juodos (šiek tiek chaotiškas, juodos arba jade spalva) ir netinkamų juoda kaπtoninα (kuris yra išdėstyti atspalvių baltos juostelės). Blizga medienos, jokių specialių kvapas. Tekstūros, juodos ir baltos spalvos, tol, kol seklių kryžiaus, Mianmaras ir vienodą struktūrą, korozijai, patvarumas, medžiagų sunku sunki, subtilus, yra labai retas tauriųjų medienos baldus ir daiktus.

Juodmedžio medienos struktūrą, nes labai tankus, sunkus ir sunku medienos vienodi, kaπtoninα juodmedžio ir metalinis blizgesys, buvo įtraukta į pasaulio medienos, yra žinomas procesas, medienos , Juodmedžio ar kitų aspektų, kokybės ar rango, raudonmedis yra tarp geriausių.

Identifikavimo Patarimai

Identifikavimo patarimai : 1 Medienos kvapas yra labai lengvas, yra tai, kad kai Sausos Sese skonis, liežuvis lyžis, medienos jokio skonio;

2 , šiek tiek sunkiau piešti ant balto popieriaus, jūs galite pamatyti rudos spalvos juostelėmis;

3 , Mirkyti vandenyje, gali būti tamsiai rudo pigmento;

4 , Alkoholio mirkyti, iš karto rodo kamuolio iš tamsiai rudos spalvos pigmentas, šie pigmentai neplistų per trumpą laiką, tai yra labai aiškus.

Pirkėjas Patarimai:

1 , Parduotuvė visos nuotraukos bus imtasi natūra, dėl ribotų technikos lygiu , Problemos gali būti susijusios su tam tikra spraga, prašome suprasti, neteisėto vagystės, ji sieks savo teisinę atsakomybę.

2 , Produktų atsargų pokyčių visą laiką, prašome prekių fotografuotas prieš, kad mūsų išankstinio pardavimo personalo konsultacijos, siekiant išvengti trūkumo problemai, lietaus ištikimas raudonmedžio pasistengsime, kad ji atitiktų skirtingus kiekvieno kliento poreikius.

3 , Siekiant užtikrinti produktų sparčiausiai spartos ir aukščiausios kokybės paslaugas į savo rankas, be didmeninės prekybos parduotuvė, priimti rekomenduoti, greitas pristatymas, taip, kad jūs visada patikrinkite logistikos narė.

4 , greitas pristatymas ir Visada patikrinti, siekiant užtikrinti, kad turinys, neapgadinta iš naujo pasirašyti. Rasti jokių problemų, atsisako pasirašyti ir pateikti prašymą grąžinti pinigus. Prašome kreiptis atitinkamais dokumentais kurjerių žalos įrodymas ir kreipkitės į mūsų pardavimų personalas. Užsakyti vardu gauna prekes, kurjerių įmonės bus traktuojamos kaip aš pasirašyti procesą.

5 , Jei nesate patenkintas, bet ne transporto sukelia produkto, prašome susisiekti su mūsų pardavimų personalas, turi būti grąžintos kuo greičiau pasirūpinti. Išvengti tolesnių nesusipratimų.

=============================================

[Paskirstymo] būdas:

Mūsų pristatymo kurjerių įmonės :1. Vėjo Express 2. STO

Mūsų paskirstymo logistikos įmonių : Debon Logistika

==============================================

Kontaktinė informacija

Noriu ilgos eilutės, sveiki Noriu, jei ne internetu, prašome palikti žinutę, mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau

QQ: 429862496 435379984

El. Paštas: syzhongm163.com

Mobilusis: 18252848855

apdailos raštas Kraštovaizdžio Gėlių
Medžiaga Juodmedis / Raudonmedžio / sandalwood
amatai atleidimas
custom tvarkymo Tai yra
Paviršiaus Technologija mozaika
Kokybiškos Skulptūra
Švytuoklė kabo forma Papuošalai
kategorijos vaza bazės
Skulptūra atleidimas
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Pakuotės Dydis 4cm x 4cm x 3cm (1.57in x 1.57in x 1.18in)

Panašūs produktai