Nemokamas Pristatymas Storio Plastikiniai Pakavimo Maišeliai 500pcs/daug (6cm*8cm) Aišku, Sandariuose Plastikiniai Maišai, PE Zip-Lock Maišeliai.storis:0,05 mm

€9.75

-4%

€10.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krepšys paslaugos, maišai spalvas, camel bag, Pigūs maišelį paslaugos, Aukštos Kokybės spalvų krepšiai, Kinija maišelį kupranugaris Tiekėjų.

Medžiaga: PE Spalva:Aišku, Dydis:6x8cm (2.36 "X3.14") Kiekis: 500pcs vieną maišą Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės,100% nauja ir aukštos kokybės Kiekvieną maišelį galima pakartotinai naudoti keletą laiko vieta, Puikus smulkių detalių arba prekių saugojimo Pranešimas: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumus, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome suprasti. Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš jums pasiūlymą. 2. Kartais gal 1-5vnt klaida, dėl skirtingų partijų, plz suprasti. 3. Prašome leisti 1-5mm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Pristatymas:

1.We will ship prekės per 1-3working dienų po gauti išvalytas mokėjimą.

2.Kiekvienas sklypas turi sekimo numerį atsižvelgiant kelio ,jūs galite imtis, sekti jį .

3.Prekės (- ių) Paprastai 7 iki 60 dienų nuo atvykimo laiko visame Pasaulyje.

4.Kiekvienas papildomas elementas nebus pridėti bet kokią laivybą ir tvarkymas.

Reterns & Atsiliepimus

Grąžinimo Politika:

Jei tokių problemų kyla,nori su mumis susisiekti per 3 dienas nuo gavimo elementą,Mes esame tikri, kad išspręstumėte problemą, patenkinamai, jums artimiausiu metu; Mes išsiųsime naują prekę(s) arba grąžinsime visus pinigus, kad jūs Garantija. kai produktai buvo sugadinta, o pristatymo ar klaidingai išsiųstas per klaidą ir, Jei jūs ne gauti prekę(s) per 60 dienų.

Atsiliepimai:

1.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktais.Ačiū.Mes esame labai gaila matyti jokių problemų kilti, kai gaunate prekę.Jei jums susisiekti su mumis laiku,suteiksime jums priimtiną atsakymą.

2.Prašome nedvejodami palikti jokių Neutralus ar Neigiamas grįžtamasis ryšys nėra susisiekite su mumis ir anksčiau.Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą.

Ačiū už naršymą ir laimingas pirkinių!

pradėkite Kaina: $3.54 Kaina: $2.26 Kaina: $3.45 Kaina: $2.78 Kaina: $2.75 Kaina: $2.42

pabaiga

Elemento Aukštis 0inch
Elemento Plotis 6cm
Produkto Savybės Aišku, RECLOSABLE krepšiai
Papuošalų Pakavimo & Ekrano Tipas Atvejais, Ir Ekranai
Elemento Ilgio 8cm
Prekės Pavadinimas weikende
Elemento Tipas Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos
Prekės Skersmuo 0inch
Prekės Svoris 1g
Medžiaga Plastikiniai
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas daug (500 vnt/lot)

Panašūs produktai