2017 Suaugusiųjų Viso Kūno Lycra Spandex Zentai Kostiumas Ežero Mėlyna Stora Kostiumai Gryna Spalva Helovinas Šalis Unitard

€16.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: zentai lycra kostiumas, zentai lycra, unitard lycra, Pigūs zentai lycra kostiumas, Aukštos Kokybės zentai lycra, Kinija unitard lycra Tiekėjų.

2017 Suaugusiųjų Viso Kūno Lycra Spandex Zentai Kostiumas Ežero Mėlyna Kostiumai Gryna Spalva Helovinas Šalis Unitard

Dydžių Lentelė

Kokybės Apibūdinimas

Tailor-Made Aprašymas Jei norite, kad pritaikytų paslaugų, prašome pasirinkti "Tailor Made" ir suteikti savo kūno matavimai, įskaitant: LYČIŲ / AUKŠTIS / SVORIS / KRŪTINĖ / LIEMUO / HIP per šiuos reikalavimus, nurodyta Matavimo metodas.

Kaip išmatuoti?

Atsiliepimai 1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių. Mes esame daugiau nei laimingi galėdami suteikti jums $3 Kuponas į jūsų kitą, kad kaip klientas mandagumo. 2. Jei turite kokių nors problemų ar nepatogumų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti savo problemas ir padaryti laimingą, nes mes žinome, kad žodis-iš lūpų į lūpas, yra geriausia reklama.

Medžiaga Lycra
spalva ežero mėlyna
Raktinis žodiszentai,zentai kostiumas
Dydis S, M, L, XL, XXL, XXXL, One Size
CustomTaip
Sudedamosios dalysVienas gabalas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
LytisUnisex
Specialios PaskirtiesKostiumai
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 2cm x 1cm x 1cm (0.79in x 0.39in x 0.39in)
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)

Panašūs produktai