Nemokamas pristatymas - 10vnt 3mm hrc55 R0.5*D3*8*D3*50mm Keturių Fleitos kampo spindulys Frezavimo Įrankiai Karbido Pabaigos mills CNC Maršrutizatorius bitai

€25.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: CNC Maršrutizatorius Bitai, maršrutizatorius tiek, karbidas pabaigos mills, Pigūs cnc maršrutizatorius bitai, Aukštos Kokybės router tiek, Kinija karbido pabaigos mills Tiekėjų.

Is_customized: Taip

Skersmuo: D3mm

Tipas: Pabaigos Mills

Prekės Pavadinimas: Sia Jūs Įrankiai

Medžiaga: Karbidas

Danga: AlTiN

Bendras Ilgis: 50mm

Medžiaga: Karbidas Tungshen karbido

Pjovimo Diam: 3mm

Helix: 35

Skaičius Fleita: 4F

Darbo Medžiagos Kietumas: HRC 55

Pakuotė: Plastiko dėžutė

Kilmės vieta: Kinija

Pakuotė: Kieto plastiko dėžutė

HRC55 Karbido Keturių Fleita aikštėje butas Pabaigos Malūnai ,CB karbido medžiagų , TIALN danga gali atlaikyti aukštą temperatūrą 700-800

Jeigu jums reikia visokių specifikacija pjovikliai, prašome pranešti mums jų dydžio, mes turime atsargų.tada mes suteikiame quotion jums.

Naudojimas:

Dėl titano lydiniai,karščiui atsparūs lydiniai,austenitinio nerūdijančio plieno,pilkojo ketaus,stiklo pluošto sustiprinto plastiko.

Pristatymas Metodas: Kinija Paštu, Oro Paštu, paprastai reikia apie 15-35 dienas.Skirtingų šalių ,laivybos laikas yra skirtingas ,prašome suprasti, EMS arba DHL, paprastai reikia apie 7-12 dienų.Jis taip pat priklauso nuo šalies, kurioje esate. Mes siūlome sujungti laivybos kai jums užsakyti kelis produktus,kurie gali jums sutaupyti šiek tiek pinigų.prašome susisiekti su manimi pirmą kartą. Svarbios pastabos: Jei jums reikia pakuotės labai skubiai,jums būtų geriau pasirinkti, ar AVS DHL,jei nėra EMS arba DHL funkcijos,prašome susisiekti su manimi.Aš caulate laivybos ir nustatyti, kad jis už jus.

paslaugos: pinigų grąžinimo priimami, jei prekės nėra taip, kaip aprašyta. jei yra kažkas, kad jūs nepatenkinti,prašome susisiekti su manimi.Aš darysiu viską, kad padėti jums ir būti atsakinga už verslo . pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Apie pritaikyti:

Gali būti pritaikyti pagal jūsų reikalavimus, iš įvairių medžiagų, įvairių dydžių.Jei kas elemento kiekis užsakyta morn nei 100VNT, taip pat gali būti pritaikyti pagal jūsų poreikius su jūsų įmonės logotipu.

ShangYou Įrankiai, Ltd " yra viena įmonių, kuri specializuojasi tekinimo įrankis, frezavimo įrankis, gręžimo įrankį, valcavimo įrankis, pjovimo diskai, skaitmeninio valdymo rankena, karbido dalys, šlifavimo mašinos, įvairių nestandartinių karbido pjovimo įrankiai ir t.t. Yra 280 veislių ir daugiau nei 3000 rūšių specifikacijos produktų savo pasirinkimą. Jos daugiausia naudojamos automobilių, mašinų, elektronikos, metalurgija, metalo, kalnakasybos, plastiko ir kitų pramonės šakų srityse. Mes parduodame ne tik vidaus rinkoje, bet ir užsienio rinkoje. Mes turime 9 produktų su nacionalinėmis patentų, 3 aukštųjų technologijų ir naujų produktų.

Pagrindinė Medžiaga mūsų produktai yra CB-CERATIZIT.

Mes galime priimti visų rūšių specialiųjų medžiagų, pavyzdžiui, Sandvik, Kenametal ir kt. ir visokių dydžių, nestandartinių paprotys, nes jūsų prašymus.

Mes ilgalaikės tiekimo nestandartinių gaminių BMW ir "Porsche".

Pasirinkti savo produktus, Suteikti jums geriausius rezultatus ir išlaidų santykis.

Medžiaga Karbidas Tungshen karbido
Tipas Pabaiga Malūnas
Modelio Numeris CC-D3-8-D3-50-R0.5-4F-hrc55
Spindulys 0,5 mm
Helix 35
Skersmuo 3
Darbo Medžiagos Kietumas HRC 55
Bendras Ilgis 50
Danga TiAIN
Prekės Pavadinimas JERRAY
Pjovimo Diam 3
Pakuotės Dydis 12cm x 6cm x 2cm (4.72in x 2.36in x 0.79in)
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.235kg (0.52lb.)

Panašūs produktai