Vasaros Unisex Trumpas Rankovės Kovos Menų Marškinėliai Chi, Viršuje Kvėpuojantis Kung Fu Drabužių Patogus Wushu Drabužiai

€35.31

-5%

€37.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kovos Menai, chi marškinėliai, wushu marškinėliai, Pigūs kovos menai, Aukštos Kokybės chi marškinėliai, Kinijos wushu marškinėliai Tiekėjų.

G-KAIP Naujas Dizainas Vasaros trumpomis Rankovėmis Kovos Menų Marškinėliai Chi, Viršuje Kvėpuojantis Kung Fu Drabužių Patogus Wushu Drabužiai

Susijusios

Produkto Aprašymas

Medžiaga: 95% medvilnė, + 5%spandex

Lankstumas: micro žaisti

Rankovės ilgis: trumpas rankovės

spalva:balta,juoda

dydis:S-XXXL

Dydis S, Krūtinė:94, Rankovės ilgis:20, Ilgis:65.

Dydis M, Krūtinė:98, Rankovės ilgis:21, Ilgis:67.

Dydis L, Krūtinė:102, Rankovių ilgis:22, Ilgis:69.

Dydis XL, Krūtinė:106, Rankovės ilgis:23, Ilgis:71.

Dydis 2XL, Krūtinė:110, Rankovės ilgis:24, Ilgis:73.

Dydis 3XL, Krūtinė:114, Rankovės ilgis:25, Ilgis:75.

Pastaba: realiai spalva prekė gali nežymiai skirtis nuo nuotraukos rodomos mūsų parduotuvėje,sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumą, ekranas ir šviesos ryškumą. Rankinis leistina matavimo paklaida. Prašome suprasti.Ačiū. Produkto Išsamiai Siunta China Post /UPS/FedEx/DHL

Pls prašome atkreipti dėmesį, kad Kinijoje Po Registre Oro Pašto paprastai trunka 15-35 dienų atvykti į savo vietą. Tačiau, kai kuriais atvejais, ji turi daugiau kaip 1 mėnesį dėl blogų oro sąlygų, atidėti į vietos papročius perdirbimo ar vietos trasportation ir kt.

Jei norite siųsti elementą, dhl, ups, fedex ar kitų express, pls, prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos apie laivybos išlaidų!

Grįžta & Grąžinti

Mes pasirinkti ir patikrinti kiekvienos prekės atidžiai prieš jį išvežti. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei jums reikia grįžti mūsų daiktų pakeisti arba grąžinti už tiek, kiek jis yra originalus statusą ir nenaudojami. Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo, laivybos mokestis į Kiniją.

Klientų Aptarnavimas

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, kai jums gali prireikti pagalbos iš jav. Mes mėgautis visus ryšius su jumis.

Atsiliepimai

Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.

Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes jums $1 NUOLAIDĄ kitam užsakymui. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes jums $1 NUOLAIDĄ kitam užsakymui, Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) grįžtamąjį ryšį, Mes užtikrinti, mes 100% slove jokių problemų už jus. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

Funkcija Pralaidžios Orui,Anti-Pilling
Dydis XS, S, M, L, XL, XXL
G Moterys ir vyrai
Lytis Vyrai
Audinio Tipas Broadcloth
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Elemento Tipas Marškinėliai
Medžiaga Spandex,Medvilnė
Modelio Numeris Reguliariai
Prekės Pavadinimas G-LIKE
Sportas Tipas Kovos Menai
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai