Dušo Komplektas Muzika FM Radijas "Bluetooth" Lietaus Dušo 3 Būdai, kaip Termostatiniai Maišymo Vožtuvas Masažo Purkštukai Kvadratinė Dušo Galva 400x300mm Vienetų

€516.75

-9%

€574.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dušo komplektas, termostatiniai maišymo vožtuvas, maišymo vožtuvas, Pigūs dušo komplektas, Aukštos Kokybės termostatiniai maišymo vožtuvas, Kinija maišymo vožtuvas Tiekėjų.

Paprasta suteikia jums ne tik praktiškas ir prabangos, daugiau yra savotiškas malonumas meno ir ugdyti dvasią. Tegul jūsų siekiant užimtumas atsipalaiduoti namuose dar kartą, rasti saldus jausmas.

Žalvario dušas, 3 funkcijos, termostatiniai maišytuvai su kūno purkštukai ir lietaus dušo galva ir ranka dušas, Veidrodis SUS304,kvadratinė dušo galva 400x300mm, ultra plonas su FM radiją ir Bluetooth, CF1104

Aprašymas CF1104:

1) Dušo galvutė : dydis : 400x300mm Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno , todėl kietas ir stiprus. Baigtas: veidrodis baigtas ,gražus atrodo Montavimas sytle : inwall . Funkcijos: Lietaus su muzika, FM radiją ir Bluetooth

2) Paslėpta termostatiniai maišytuvai,Aukštos kokybės,žalvaris medžiaga,3 funkcijos,su įterptais langelį. Pirmiausia tai, dušas, 3 funkcijos, termostatiniai maišytuvai , apsaugoti jums nereikės buvo scalded karšto vandens . Lengva remontuoti . Jums nebus sugadinti jūsų sienos vonios kambarys, kai jums reikia remontuoti savo dušo komplektas, tiesiog tik imti, dušas, plokštė, remontas. Išsaugoti daug daugiau vietos, naudojant potinkinė dėžutė, nes pagrindiniai detalės buvo surinkti į lauką.

pridėti į parduotuvę sąrašą

Mūsų logo :

pridėti į parduotuvę sąrašą

Mokėjimo priimame sąlyginio deponavimo ir pagrindinės kredito kortelės.

Siuntos ir sąlygos Paprastai siunta gali būti surengtas per 2 darbo dienas(išskyrus švenčių ir poilsio dienas), gavęs mokėjimą. Kiekvienas elementas gali būti siunčiami, jei apmokėjimas gautas iki 17:00 kiekvieną dieną( išskyrus švenčių dienomis). Mes paprastai laivas "FEDEX", arba kai kurių tiesioginės linijos kai kuriose šalyse. Paprastai pristatymo laikas yra 5-7 darbo dienas. Atokiose vietovėse bus poreikius, papildomai laivybos kaina. Mes laivas pagal adreso Kapt.lt. Pašto tranzito laikas yra geriausia nustatyti, tačiau nėra garantuotas. Kaip tranzito laikas skiriasi. Pirkėjas yra atsakingas už grąžinti siuntą. Mokėjimo priimame sąlyginio deponavimo ir pagrindinės kredito kortelės.

Siuntos ir sąlygos Paprastai siunta gali būti surengtas per 2 darbo dienas(išskyrus švenčių ir poilsio dienas), gavęs mokėjimą. Kiekvienas elementas gali būti siunčiami, jei apmokėjimas gautas iki 17:00 kiekvieną dieną( išskyrus švenčių dienomis). Mes paprastai laivas "FEDEX", arba kai kurių tiesioginės linijos kai kuriose šalyse. Paprastai pristatymo laikas yra 5-7 darbo dienas. Atokiose vietovėse bus poreikius, papildomai laivybos kaina. Mes laivas pagal adreso Kapt.lt. Pašto tranzito laikas yra geriausia nustatyti, tačiau nėra garantuotas. Kaip tranzito laikas skiriasi. Pirkėjas yra atsakingas už grąžinti siuntą.

Susisiekite su mumis Laivybos žalą, turi būti pateikiamas per 5 darbo dienas, iš kurių produktas buvo pristatytas. Jei turite kokių nors klausimų, prašome būti laisvai susisiekti su mumis,mes pasistengsime atsakyti į jūsų klausimus artimiausiu metu. Mes atsakyti į jūsų klausimą, elektroniniu užsakymo informaciją apie Kapt.lt , prašome patikrinti mūsų atsakymai iš ten.

Atsiliepimų Mes aprašyti objektų, taip pat, kaip mes galime. Jei mes praleidau kažką, prašome tegul žino. Prašome e-mail man prieš išvažiuojant atsiliepimus, jei esate nepatenkinti savo daiktą, todėl mes galime dirbti jį

Tarptautinių pirkėjų: Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. Matmenys tikrasis produktas gali būti šiek tiek skiriasi nuo mūsų aprašymas dėl įvairių matavimo įrankiai. Pranešimo Klientų iš Rusijos: Prašome įsitikinti, kad jūs pateiksite mums savo VARDĄ ir pavardę, kai užsakymą, kitaip jūsų parcle negali būti pristatytas. Pranešimo Klientų iš Brazi: Prašome pateikti mums jūsų CPF NUMERĮ, kai užsakymą.

Atitinkamus Produktus

Išvaizda maišytuvas Potinkinės / Sienos montuojamas
Išvaizda dušo galvutė su Muzika FM radijo ir Bluetooth
Dydis 301-400mm
Baigta "Chrome" ir " veidrodis baigtas
Daugiafunkcėms dušo galva "bluetooth" dušo galvos
Potinkinis dušo maišytuvas vonios dušo maišytuvas
Paviršiaus Apdorojimas Poliruoti
funkcija 1 kritulių ir masažo purkštukai ir rankinis dušas
2 funkcija nereikia pašalinti sienos, kai maintance
Šalto/Karšto Vandens Kontrolės Tipas Vieno Savininko Dvigubas Valdymas
Stilius Šiuolaikinio
funkcijų maišytuvas 200x125mm 3 funkcijas Žalvario maišymo Vožtuvas
Funkcija Termostatiniai Maišytuvai
Modelio Numeris CF1104
funkcijų dušo galvutė 400x300mm veidrodis SUS304
Paviršiaus Apdaila Nerūdijančio Plieno
Vožtuvas Pagrindinės Medžiagos Keramikos
Tipas Ilgalaikio Palaikymo Tipas
Rankenų Dviguba Rankena
Prekės Pavadinimas Relextime
3 funkcija išsaugoti daug daugiau vietos
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 58cm x 32cm x 28cm (22.83in x 12.60in x 11.02in)
Pakuotės Svoris 18.0kg (39.68lb.)

Panašūs produktai