Nemokama laivas manufaturer sale10W 220V/110V led mašina metalo sprogimui atsparią Vandeniui, šviesos, atsparus Vandeniui CNC staklės darbo priemonė lempos

€41.49

-9%

€46.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mašinos lempos, cnc lempos, šviesos cnc mašina, Pigūs mašinos lempos, Aukštos Kokybės cnc lempos, Kinija šviesos staklės cnc Tiekėjų.

nemokama laivas manufaturer sale10W 220V/110V led mašina metalo sprogimui atsparią Vandeniui CNC staklės darbo priemonė lempa LED seminaras baras šviesos

Aprašymas: Produkto pavadinimas: led metalo sprogimų šviesos Modelis: BRO-10W Galia: 10w Įtampa: 220V/110V /24V Šviesos šaltinis:Led IP grand:IP67 Išmatavimai: 360 * 50 * 30 mm atstumas tarp Skylių: 385 * 25mm Struktūra: nerūdijančio plieno plokštė, aliuminio kėbulas, aliuminio plokščių, aliuminio lempos granulių valdyba, sutirštės grūdintas stiklas high power led.

Dėkojame už jūsų pacientą žiūri. Dabar atėjo laikas grįžti prie viršutinės " pirkti dabar ". Vis dar abejojama.... Prašome pridėti į parduotuvę sąrašo kairėje ,tada grįžti artimiausiu metu. Mokėjimo priimame mokėjimo būdai, teikiamos Kapt.lt sąlyginio Deponavimo. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo. Mes taip pat priimame mokėjimo TT,Western union", ir mokėjimo . Pranešimo Pirkėjai turėtų atsakingas mokesčių kodėl gal atsitikti. Jei jūs negalite prisijungti sklypo mokesčių problemą,mes tik grąžinti jums dalį jūsų mokėjimą . Bet kokiu atveju, siekiant išvengti mokesčių ,mes nuvertinantis kaina apie AWB kiekvieno sklypo .Jei jums reikia deklaruoti, reall vertė,prašome palikti mums žinutę. Pristatymas Mes laivas visame pasaulyje,išskyrus GOA ir FPO. Prekės yra vežamos iš Kinijos, oro paštu,pasiekti dauguma counries per 10-20 darbo dienų. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių,jis gali trukti iki 20 dienų. Jei jums reikia elementai greitai ,taip pat galite pasirinkti, Tarptautinės express ,ji visada trunka apie 3-7days. Grįžti ir grąžinti Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 5 dienas, jis yra laikomas naudojamas ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go numerį. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Kapt.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama. Garantija 12 mėnesių Garantija .Pirkti su pasitikėjimu! Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Susisiekite su manimi, prieš jį grąžinti, Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio,arba siūlome refu nd po to, kai mes gauti nekokybiškų daiktų. Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį. Feback ir komentarus siekdami išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus .Mes labai dėkingi, jei jūs suteikiate mums postive grįžtamojo ryšio su 5 žvaigždėmis ir mes taip pat padarys tą patį jums . Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas savo pirkiniu.Prašome susisiekti su mumis iš karto, prieš išvykdami į neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar begain ginčą. mes stengiamės, kad paslauga jums, kol jūs stisfaction. Mes stengiamės, kad jūsų patenkintas pirkimo experiance.

sertifikavimo CE,FCC,RoHS
Jungiklio Tipas Nėra
spalva 110V220V, 24V
Modelio Numeris BRO-10W
Savybės Led vandeniui sprogimų šviesos
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Pagrindo Tipas Pleišto
Galia 10W
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Yra pritemdomi No
Prekės Pavadinimas JIAKMJ
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Naudojimas Pramonės
Maitinimo Šaltinis AC
Garantija 2 metai
Įtampa 85-265V
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 40cm x 15cm x 12cm (15.75in x 5.91in x 4.72in)

Panašūs produktai