Z-LIŪTAS 10vnt 4 Colių Šlapias Deimantiniai Poliravimo Padas Granito, Marmuro ir Betono Kampinis Šlifuoklis Granito Poliravimo Įrankis Šlifavimo Rato

€18.74

-8%

€20.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: deimantiniai poliravimo šluostės, poliravimo padas, granito poliravimo, Pigūs diamond poliravimo šluostės, Aukštos Kokybės poliravimo padas, Kinijos granito poliravimo Tiekėjų.

Z-LIŪTAS 10vnt 4 Colių Šlapias Deimantiniai Poliravimo Padas Granito, Marmuro ir Betono Kampinis Šlifuoklis Granito Poliravimo Įrankis Šlifavimo Rato Ieškote nebrangios šlapias deimantiniai poliravimo šluostės, kad gauti darbą? Tai šlapias deimantiniai poliravimo šluostės yra atsakymas. Jie yra ekonomiškos, bet ir atlieka labai drėgnos poliravimo iš granito ir marmuro. Smėlis: 50# 100# 200# 400# 800# 1500# 3000# Arba galite susisiekti su mumis dėl smėlis dydžio jums reikia, mes padaryti specialias sprendimas jums ! Pakuotė : 10 vnt/daug Skersmuo : 4 cm/ 100mm, Vidinės skylės 12mm Medžiaga : deimantas ir dervos Tinkamas Storis: 2,5 mm Funkcija: Stiprus šlifavimo jėgos, geras patvarumas Puiki aiškumo, blizgus, minkštas laipsnį nekeičia spalvos akmuo pats savaime, su stiklo greitas, geras ryškumas ir ne išnyks Naudojimas: Šis punktas yra lipnus dėl lankai ir atrodo lipni atgal šlifavimo padas, ir tinka šlifavimo akmuo, žemės plytelių, keramikos. Tinka akmens poliravimas, latakų linijos, arc plokštės ir specialios formos akmens apdirbimas. ji taip pat gali būti naudojama perdirbimui, remontas ir renovacija, marmuro, betono, cemento grindys, dirbtinio akmens, stiklo keramikos, dirbtinio akmens, plytelių, keraminės plytelės, glazūruotos plytelės naudojimo instrukcija: Naudoti juos nuo stambių iki smulkių, galutinio poliravimo. Visas procesas trunka vandens atvėsti visiškai, bet poliravimo etape,vanduo neturėtų būti per daug.

*Ši diagrama vaizduoja dydžiai yra nuoroda tik, kuris yra faktinis dydis

* kablys ir kilpa atgal spalva gali skirtis su skirtingų partijų

Xiamen ZL Diamond Technology Co., Ltd. yra profesionalus diamond įrankių gamintojas. Mūsų pagrindiniai produktai yra deimantiniai pjovimo geležtėmis, šlifavimo ratas, poliravimo šluostės, core grąžtai, deimantiniai lyninio pjovimo staklės ir kt. Mūsų gaminiai yra naudojami pjovimo, šlifavimo, poliravimo, gręžimo, akmens, keramikos, stiklo ir betono.

Mūsų produktai yra parduodami Europoje, Šiaurės ir Pietų Amerikos, pietryčių Azijoje, Artimuosiuose Rytuose ir kt. Nuo jos sukūrimo, mūsų bendrovės pagrindinis dėmesys skiriamas inovacijų produktų.

Iki šiol, mes turime 12 išradimo patentą, 15 naudingojo modelio patentą, 17 išvaizdą patentų, ir 2 patentai pagal patentinės kooperacijos sutartį.

Bendrovė prilips įmonė dvasia " Kokybės, Efektyvumo, Inovacijų ir Vientisumą ". Su mūsų gilių techninių išteklių, griežtus ISO kokybės valdymo sistemą, ir kvalifikuotų darbuotojų, mes teikiame geriausias paslaugas ir sukurti papildomą vertę mūsų klientams. Mes maloniai kviečiame klientų namuose, ir užsienyje prisijungti prie mūsų ir bendradarbiauti su mumis, geresnio gyvenimo ir ateities kartu.

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Plytelių klijavimas
Smėlis 1500, 200, 100, 50, 400, 800, 3000, SUMAIŠYKITE Smėlis
Dydis 4"
Padas Medžiaga Derva
Išorinis Skersmuo 98mm
Modelio Numeris zl-osp-4
Prekės Pavadinimas Z-LIŪTAS
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)

Panašūs produktai